Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problém Crunch MXB 4200i pls HELP

o Navštíveno 3380x o
o 11.07.2011, 18:38 | dr MARTINS
Mám takový problém. Zesilovač fungoval v klidu a v pohodě pak jesm ho na 2 měsíce vyndal z auta a teď když sem ho dal do nového tak nehraje. Všechno se tváří že funguje, když zapnu radio tak se rozsvítí power jakože všechno ok a asi po vteřině zhasne a rozsvítí se protect. V manuálu se píše že pokud svítí protect tak je zesilovač buď špatně zapojen, ukostřen nebo došlo k jeho přehřátí. Zapojený je správně, ukostřený taky (na ty samé kabely hraje jiný zesilovač v pohodě) a přehřátý být nemůže páč nehrál a ani na sluníčku nebyl. Neví někdo čím by to mohlo být?

o 11.07.2011, 18:42 | dragoczskill
Něco podobného se stalo i mě.Po cca 3 měsících jsem ho vytahl z auta a pak jsem ho tam ten den dal a už svítil protect. Šel na reklamačku zatím nevím co mu bylo zítra by mi měl dojít .
o 11.07.2011, 18:54 | dr MARTINS
tak to jsi ten šťastnější člověk. Mě vypršela záruka v květnu :-(
o 11.07.2011, 19:05 | dr MARTINS
Poznatek co jsem zjistil:
Když zapojim + a utahuju ten šroubek a třeba se omylem dotknu zesilovače tak to zajiskří, což by nemělo. - zapojený není. Když zapojim mínus a zapnu tak to dělá výše popsané. Ovšem když vytáhnu - a zapnu tak i přesto že - je vypojený zesilovač problikne tak na vteřinu a pak se vypne. Nejsem si úplně jistý ale to by dělat nemělo, ne??
o 11.07.2011, 19:22 | Seat Power
bude odpaleny
o 11.07.2011, 19:34 | dr MARTINS
Aha. Co s tim? Dá se to opravit?
o 11.07.2011, 21:51 | dr MARTINS
mno tak sem to vyřešil. Napsal sem klukům do Maxx Czech Team a ty mi to vyříděj v německu. By to snad mělo být zadarmiko opravený.
o 11.07.2011, 23:04 | otak88
:-D unava materiálu :-D
o 11.07.2011, 23:06 | dr MARTINS
Pravda byl jsem velice unaven :-D
Pravděpodobný problém byl v tom, že ten zesilovač nevydržel počáteční nabití a odešel. To jen pro ty kteří třeba budou mít někdy v budoucnu stejný problém.
o 12.07.2011, 10:55 | Pavel 528
no kdyztak mohu opravit,pokud by zaruka nebyla uznana...

www.autohifiservis.cz
o 15.07.2011, 01:24 | Flash
dr MARTINS: když odpojuješ zesik tak si nejdřív odpojil + od baterie? Jestly ne tak se nediv :)

po záruce ti nikdo nic zadarmo dělat nebude
o 15.07.2011, 01:26 | Flash
zkus jiný rádio nebo zesik a uvidíš
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3341 sekund.