Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc som amater...polo:-)

o Navštíveno 3765x o
o 19.07.2011, 13:29 | Edo40
Takze ako napojit audio do auta citroen c3 2007?Mam takyto set:Magnat Edition Set 4162.Auto radio je original asi bez RCA vystupov:-(.Mozem na zosilovac napojit reoraky v dverach tie originalne co tam boli ci radsej zo setu?Nechce sa mi demontovat dvere:-).Ake veci mi treba este dokupit,aby som to zpojazdnil?Vsetky rady potesia aj kritika.Dakujem

o 19.07.2011, 17:04 | Dexter
pokud chceš zachovat origo radio, tak budeš potřebovat nějaký hi-low adapter např. [ Link ]
natáhnout napájecí + kabel od baterky k zesilovači, - někam na kostru.
určitě bych origo repro vyměnil, alespon za ty Magnat. od zesilovače bude potřeba natáhnout do dveří kabely k repro. ideálně dveře vytlumit.
o 20.07.2011, 15:11 | Edo40
Neviete mi poradit ako a kade pretiahnem napajaci kabel od baterie do kabiny?Nevidim tam ziadnu dieru:-)....ci novu navrtam?
o 20.07.2011, 19:04 | krisz
jiste ze navrtat::) u vetšiny aut sou vedeny kabeli v nakem iste kde je otvor vylepen silikon nebo necim takovím tak bud tam jesli najdeš místo .. nebo udelat novou díru:)
o 25.07.2011, 00:35 | Ráca-WRC-
Edo40: tomu se nevyhneš ani já v oktávce ne
o 25.07.2011, 15:06 | hifim@ni@k
Nic nevrtej. Nejdříve se pořádně podívej. Většina aut má průchodky kudy tam ty kabely dostaneš. Často i prázdné, jen zaslepené zátkou. Někdy to jde natáhnout třeba blatníkem a pokračování je mezi panty dveří do interiéru.

Na fotce P406 sedan. Kabel je v prostoru pantů ve Flexu a husím krku.

foto k příspěvku  od hifim@ni@k

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3412 sekund.