Navštíveno 4116x

Zdárek teď mi poštou přišlo A9887R a neveme si to CDčko samo, a když ho tam strčím tak jde bez jakéhokoliv odporu zastrčit uplně celé do mechaniky. Pak mechanika začne cvakat a točit, ale CDčko se netočí. Potom ho to pochopitelně ani nenačte, ale jednou se stalo že ho to i tak vzalo a to pak normálně hraje. Na stisknuti EJECT to jen bzučí a cvaká, CD nevyjede, jde ale vyklepnout při naklonění.
Co s tím je?
pravdepodobne su len mastne tie valceky, co tahaju cd, vcelku bezna vec pri autoradiach. (na mojej som cd musel trochu pritlacit, aby si ho vzala sama a sem tam to nechcelo vyliet cele tak som ho musel pri vysuvani trochu potiahnut) alebo este je varianta ze sa v tom niekto sparal a je rozsypany vysuvaci mechanizmus mechaniky, cize idealne reklamacia alebo servis...
ja mel neco podobneho... nakonec byli ulomeny nejaky packy v mechanice pritom jsem radio zadnym zpusobem neposkodil ale holt stalo se ze to poskozene bylo... oprava od Pavla528 cca 300 kila mam ten dojem a radio do 5dnu zpet v aute
Tak doufejme ze to je fakt nejaka banalita, cihnu na to asi a pak pripadne servis. Pred odeslanim postou to ale prej fungovalo, tak doufam ze si s tim na poste nehraly kosikovou.

24.07.2011, 19:06 |
savle Jednou mi pri rozebirani radia vypadla pruzinka z mechanismu zasouvani/vysouvani a protoze jsem nevedel jak tam patri, dal jsem ji tam nejdriv spatne a delalo to uplne to same co tobe. Nakonec se mi podarilo ji tam dat spravne a zase to fungovalo.
ten samej problém jsem měl u Claria 948.. oprava u Eurospace 1500,- :/