Navštíveno 3906x

tak jsem přemýšlel nad tím,co přidat na eshop...něco,co jsem jinde neviděl....
Na eshopu si zákazník může zakoupit konkrétní montáž nebo alespoň udělat představu o ceně stejné nebo podobné instalace,která by ho eventuelně zajímala :
FaceBook:
[ Link ] ESHOP:
[ Link ] 
Zajímavé, snaha se cení. Pro představu co takový konkrétní typ instalace obnáší, to bude asi stačit.
Ja z toho nejsem moc moudry :o) To jsou ceny vcetne instalovaneho materialu (dvd, monitor, radio, ...)?
Pokud ano, nebylo by zajimavejsi tam dat cenu jen za montaz? Zbytek si clovek na webu dohleda... ;)

13.08.2011, 17:53 |
CRK Nápad zajímavej, ale tohle podle mě nikomu nic neřekne...
ceny jsou za komplet od A do Z...není potřeba dál nic hledat.Autohifistům to asi moc nenabídne,ale tohle není směřované pro úzkou skupinu lidí,kteří jsou schopni si cokoliv namontovat sami :)
Já si myslím, že takto budou mít lidé aspoň nějakou představu o ceně, což je hodně fajn. Samo, že my, co si uděláme vše sami to nic neřekne :)
ahcl: me, jakozto zakaznika by zajimala spis jen cena za praci, mnou vybrane autoradio / zesilovac / monitor, atd. si dokazu pricist ;) Ale takhle nevim, kdyz si vyberu nejakou montaz, ale pritom tam chci dat jiny komponent, zda v tehle cene je komponent za 50%, 10% nebo 90% ;o)
Tot muj nazor ;o)
Nebo tam dopsat u každé montáže, za kolik jsou z toho komponenty? že třeba pak vychází vesměs cca 50% za práci??? Samozřejmě asi také dle obtížnosti montáže, ale nechci do toho kecat :-) Myslím že by to špatný nápad nebyl, pak by i zákazník rovnou věděl, že když si vybere jiné rádio, repro s jinou cenovkou, kolik pak zhruba bude cena montáže s tím a tím produktem ;-)
V tom případě bych se trochu víc rozepsal. Já to pochopil jako jen cenu za práci plus kabely, terminály, atd.. (Instalace včetně nutného elektromateriálu).
Vypadalo by to i líp, kdyby tam byl seznam všech komponent. Ale taky bych jako zákazník ocenil jen cenu za práci, protože cena komponent se s časem mění výrazněji!
naházel jsem to na eshop narychlo.Info o komponentech jsem mínil zařadit také,ale......Já mám opravdu tak 80% zákazníků,které ponejvíce zajímá cena a co taková věc umí + zda je to značkové a s CZ zárukou atd.
Takovou informaci dostanou..cena tam je a co se montovalo obsahuje název produktu.V podstatě těmto 80% zákazníků je jedno zda je v autě Alpine,Pioneer nebo Kenwood......většinou znají jen SONY a to pouze díky reklamě na televize :)
Třeba pán s Dacií řešil pouze cenu na co ho rádio a repra vyjdou..a že rádio bude kvalitní s dobrým příjmem...a že ho to bude stát podstatně méně než u prodejce.To samé pána se Suzuki grand Vitara...ten chtěl prostě jen všechny ty věci,protože to viděl v jiném autě kam se to u nás už montovalo.Znal cenu..a co to dovede.Podíl práce a produktů ho nezajímal vůbec. A právě takoví zákazníci se u mě často objevují.
Já nepředpokládám,že by si instalaci někdo koupil přes eshop,ale může tu nabídku najít na internetu a dál už si třebas zavolá (už to i tak zafungovalo)....a domluví si to co ho zajímá konkrétně.

14.08.2011, 18:00 |
CRK Podle mě si většina lidí řekne, že je to drahý, protože tomu nerozuměj a tahle to vypadá jako strašná darda. Ale možná, že se pletu a máte samý bohatý zakazníky a bude jim to připadat levný :-D
Souhlasim s CRK.
Nemusíš vypsat značku a typ, ale jen seznam věcí obecně (v ceně je i rádio/repro/subwoofer) ať si tu cenu obhájíš. Hlavně to fakt vypadá jen jako cena za práci+kabeláž :)
Například z "HONDA CIVIC dvd,navigace,bluetooth,couvací kamera" mám pocit, že jsi si řekl 47 tisíc jen za instalaci těchto věcí :)
souhlasim se shamania, taky tem cenam moc "nerozumym" takhle celkově jedna cena, bez aspon hrubejch veci,co jaka instalace za dany penize obnasela, řekne absolutni prd :(
a to je přesně to co jsem už psal :)...hifista bude nespokojený nebo si napíše.Běžný zákazník má potuchy pouze o tom,že je třeba DVB-T nebo DVD v autě,ale co to všechno obnáší za díly mu nic neřekne a většinou ho to podrobně ani nezajímá.
Já nechtěl vytvořit konkrétní popis montáží (už třeba jen kvůli zkaženým cenám na internetu),ale kompletní balíky možností pro 80% zákazníků co mě oslovují.
Zkuste se na to podívat ne z odborného,ale z obchodního hlediska.
sorry, ale je to zmatečný, já jako opice na to ani nekliknu, protože vidím napsané všude to stejné: "instalace=pro mě znamená tvoje práce" a "cena=nesmysl"... Psal bych to "Použité komponenty...+práce... běžná cena v ceníku automobilky... naše cena na klíč"
Třeba máti má Vitaru a vím, že série hraje nahowno (nemá vpředu ani výšky, jen stredobas někde u kotníku), v tvojí nabídce za 60tis nikde nevidím ani slovo o repro...