Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kam s kompama do tahače??

o Navštíveno 3811x o
o 18.08.2011, 14:57 | HerFlick
Zdravím, otec chtěl nějaké repro do tahače a pořád mě přesvědčoval že bude lepší je dát za sedačky že ten zvuk obepne sedadlo a tak se líp rozlehne? Co si o tom myslíte?? Zdálo se mi to jako blbost a tak jsem mu to vymluvil a dal je do prostoru, nebo myslíte že bylo lepší to dát za ty sedadla ??

foto k příspěvku  od HerFlick

o 18.08.2011, 14:58 | HerFlick

o 18.08.2011, 14:59 | HerFlick

o 18.08.2011, 14:59 | HerFlick
nechybí v té výhybce něco?? :D se mi zdá nějak opuštěná :/

o 18.08.2011, 16:01 | Ravo
Vyhýbka...levný komponenty mají málo součástek, takže asi nechybí...ale vyhýbkou bych to moc nenazýval (stejně tak jako kondík na drátku výškáčů).

Takhle to vypadá, když se používá univerzální DPS a krabička - kvůli snížení nákladů na výrobu.

Ohledně umístnění v tahači bych doporučoval montáž někam nahoru do stopu...do police nad předním sklem?
o 18.08.2011, 17:56 | db-marek
zyšlo by sa viac fotiek interieiru ale tiež sa priklanam ku tomu dat ich hore nad čelne sklo, aby si nemusel rezat do tapaciru dveri.
o 24.08.2011, 09:36 | HerFlick
mě šlo jen o to zda je lepší je dát za sedadla nebo tak jak jsou na foto?? Tady zrovna navrch dát nejdou..
o 25.08.2011, 09:25 | Pavel02 | Upraveno: 2011-08-25 09:31:24
Ne zrovna dobře vyřešeno.
1. Středobasy mají společnou "ozvučnici" - špatně.
2. Když něco hraje v autě "v zadu" a ještě v podstatě ve středu prostoru není to dobré - špatně.
3. Velká vzdálenost středobasů od výškáčů není dobrá - špatně.
4. Obecně - celé španě.
5. V kamionu je místa dost, chtělo to víc zapřemýšlět a najít vhodnější umístnění.

Já jsem "dělal" dva kamiony a vždycky jsem místo bud vpředu u dveří, nebo nahoře v předních rozích našel.
Toto bych zrušil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.