Navštíveno 3811x

Zdravím, otec chtěl nějaké repro do tahače a pořád mě přesvědčoval že bude lepší je dát za sedačky že ten zvuk obepne sedadlo a tak se líp rozlehne? Co si o tom myslíte?? Zdálo se mi to jako blbost a tak jsem mu to vymluvil a dal je do prostoru, nebo myslíte že bylo lepší to dát za ty sedadla ??

nechybí v té výhybce něco?? :D se mi zdá nějak opuštěná :/

18.08.2011, 16:01 |
Ravo Vyhýbka...levný komponenty mají málo součástek, takže asi nechybí...ale vyhýbkou bych to moc nenazýval (stejně tak jako kondík na drátku výškáčů).
Takhle to vypadá, když se používá univerzální DPS a krabička - kvůli snížení nákladů na výrobu.
Ohledně umístnění v tahači bych doporučoval montáž někam nahoru do stopu...do police nad předním sklem?
zyšlo by sa viac fotiek interieiru ale tiež sa priklanam ku tomu dat ich hore nad čelne sklo, aby si nemusel rezat do tapaciru dveri.
mě šlo jen o to zda je lepší je dát za sedadla nebo tak jak jsou na foto?? Tady zrovna navrch dát nejdou..

25.08.2011, 09:25 |
Pavel02 | Upraveno: 2011-08-25 09:31:24
Ne zrovna dobře vyřešeno.
1. Středobasy mají společnou "ozvučnici" - špatně.
2. Když něco hraje v autě "v zadu" a ještě v podstatě ve středu prostoru není to dobré - špatně.
3. Velká vzdálenost středobasů od výškáčů není dobrá - špatně.
4. Obecně - celé španě.
5. V kamionu je místa dost, chtělo to víc zapřemýšlět a najít vhodnější umístnění.
Já jsem "dělal" dva kamiony a vždycky jsem místo bud vpředu u dveří, nebo nahoře v předních rozích našel.
Toto bych zrušil.