Navštíveno 12456x

Nemáte někdo zkušenost s těmito kompy?Po 4 rocích jsem se přiměl k tomu ,abych je zadělal do auta a po zapojení z toho leze plechový zvuk bez dynamiky.Jsou sice nový a nerozehraný ,ale hrát by to mělo určitě lépe!!Zdroj autorádio Alpine 9833R(z druhý ruky).Montováno do předních dveří.

05.09.2011, 20:58 |
Seat Power | Upraveno: 2011-09-05 20:58:56
nechat rozehrat(nacem mas zapojeno?),zkusit ruzna nastaveni zvuku,ale rekl bych ze to hitparada nebude
Také hlavně do jakých dveří? Typ vozu, dveře uzavřené a vytlumené?
Auto je Opel Vectra B sedan ,dveře nejsou vytlumený a jen sem vyhodil originální repro a přilepil jsem nový rámečky s GZ.

aktusticky zkrat ve dverich nejspis
chtelo by to uzavrit dvere, bud kouskama plechu a nebo laminatem a pak prelepit tlumenim
tip na tlumeni
[ Link ] nebo levnejsi
[ Link ] mozno rozebrat po deskach, budes jich potrebovat 4- spis 5ks
Tlumení mám doma akorát musím nejdříve vyměnit dveře .Drahá polovic se s nima otřela o jiné auto a opravit nejdou.Potom to vylumím ,ale ještě nevím jak se do těch dveří dostanu (nejspíš budu muset odvrtat stahování na okna).Ví někdo jak vytlumit dveře u Vectry B?
A ještě jeden dotaz mám na značku VIBE.Je to normální ,že se jim vlněj takhle membrány?Je to u většiny videí co jsem viěl s touhle značkou.
[ Link ]

06.09.2011, 18:16 |
jasisoft | Upraveno: 2011-09-06 18:17:23
to sa vlni kvoli tomu, ze je to natacane mobilom a ten nezvlada natocit to kmitanie membrany kvoli nizkemu poctu snimkov za sekundu (fps videa)....

07.09.2011, 09:48 |
snoop69 | Upraveno: 2011-09-07 09:49:26
Tak ,už to hraje o fous líp.Vyresetoval sem Alpinu do továrního nastavení a hned se to zlepšilo.Čert ví jak to předchozí majitel měl nastavený.A mám prosbu na majitele Alpin zda nemají udělaný iPersonalize s nastavením pro přední kompa a wofer?Já jsem si ho táké kdysi vytvořil pro starou 9815 ,ale nemůžu to nikde najít.A teďka se mi to nedaří nastavit(sem to asi zapoměl :) ),najde se dobrá duše ,která mi s tím pomůže ?

07.09.2011, 11:25 |
rebel čauky mam to same v passatu v zadních dveřích a dveře vytlumeny a docela to ujde .Je to klasika za málo peněz málo muziky,ale když vytlumíš dveře jak psal Králik tak to bude dobry
Ať nezakládám další téma ,ale potřebuji pro tyto repro adekvátní zesilovač.Máte nějaké rady jaký?Preferoval bych menší velikost zesilovače.
Pokud malý zesilovač, tak mrkni na zesy Hollywood.
Zesilovače Hollywood neznám co se týče kvality zvuku.Ale přemýšlel jsem na Massive Audio NX4 ,který ,už jsem zapojoval kamarádovi .Jen nevím jak by si sedl s GZ.
Střeva Hollywood jsou prý prakticky stejná jako Massive Audio. Někde tady na foru se to řešilo včetně fotek.
No doma mam fungl nový Rodek 680 ,který jsem měl na aktiv předních dveří(výšky,středy a kickbasy) ,ale na instalaci ,už nedošlo a do stávajícího auta to asi nenacpu.Proto hledám něco malého a výkoného.
hifim@ni@k:skusím pohledat to téma.Dík
Tak jsem to našel
[ Link ] podle foto opravdu vypadají stejně krom PCB.