Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > poradit zmenit sestavu

o Navštíveno 23097x o
o 15.09.2011, 20:43 | p.misa
Potrebuji poradit protože nejsem vubec spokojenej co mam takže Radio jvc kd-shx 700,Repro rodek rc 165,Zesilovac magnat the rock 800,a 1000,SW Ground Zero GZRB 1300X. Chci neco menšiho co hraje kvalitne,ale asi to chce mozna co sem cetl attiv.dekuji.

o 15.09.2011, 20:48 | Seat Power
chces tedy zmenit kompletni sestavu,radiem pocinaje a SW konce?
o 15.09.2011, 20:55 | p.misa
Jestli se neda stoho nic pouzit tak klidne dotoho pudu už tu sestavu mam asi pet let a leze me na nervy za ty prachy to hraje hrozne.
o 15.09.2011, 21:07 | Flash
p.misa:proč by si to prodával možná to jen neni naladěný .. splaš někoho s kladna a on se ti na to třeba podivá...
nepříde mi to špatný..
co znamená tohle ?? (magnat the rock 800,a 1000,SW Ground Zero GZRB 1300X) ??
o 15.09.2011, 21:19 | p.misa
zesilovac magnat the rock 800 na repro,zesilovac magnat the rock 1000 na Subwoofer v boxu Ground Zero GZRB 1300X.Jeste takova otazka -ja to teda nedelal- že plus neni na baterce ,ale zapojen na pojistkach v motoru.....neni to divny.
o 15.09.2011, 21:54 | snoop69
Komponenty znám ,až na rádio a nemyslím si ,že by to hrálo špatně podobnou sestavu jsem dělal do auta před 6 roky s tím ,že SW byl EmPhaser a radio Clarion.To bude stačit jen pořádně nastavit.
o 15.09.2011, 22:35 | rebel
v první řade dej jiné rádio rozhodně ne JVC.
A jestly to nemáš na extrem ale kvalitu tak ti zesíky a i wofer stačí .Možná dat lepší kompo repro ale to by sem řekl že je vše .A jestly nemáš vytlumený dveře tak je vytlum.
o 15.09.2011, 22:45 | Dave1984
rebel a proč ne JVC??? Toto autorádio vůbec není špatné..

p.misa: vyfoť tu montáž (kabely,ukostření,nastavení jednotlivých zesilovačů), pak se dá radit... dva zesilovače už mají solidní odběr, pod 25qmm bych nešel, lépe 35qmm... hlavně dobře zapojit, né na pojistky u baterky, ale přímo na baterii pořádným očkem...a pořádně uzemnit, nebát se oškrtat barvu od karoserie apod. potom nastavit...taky nepíšeš co ti na tom zvuku vadí, jestli podání basů, nebo středů, výšek...napsal jsi to velmi obecně...
o 15.09.2011, 22:52 | rover (WoodTech)
No jak už bylo řečeno chce to popsat i stav instalace. A hlavně co ti nevyhovuje.
o 15.09.2011, 23:21 | Flash
JVC je opravdu dobré jsem spokojen :)
o 16.09.2011, 00:27 | rebel
dave : proč né no prostě proto takovou šunku by sem do sq instal já nedal ne tuto.
A jestly je to nej nej rádio pro tebe tak jo já ti to neberu. Ptal se na názor a názor jsem zdělil
o 16.09.2011, 09:01 | Seat Power
dle me by to chtelo jen spravne naladit,eventuelne nejak poresit kabely,jake prurezy kabelu tam mas?
o 16.09.2011, 18:29 | Dave1984
rebel: co to meleš o tom, že to je pro mě nej nej radio, nevymyšlej si...

Člověk by měl tvořit vyváženou sestavu, jestli považuješ, zesilovače Magnat řady ROCK za SQ zesilovače, tak se asi nemáme o čem bavit...

Výše uvedené autorádio není žádná šunka, ale na to by ses asi musel podívat na parametry a hned nenapsat, že JVC nééé...Má to 6x RCA 4V výstup pozlacený, to obyč šunka rádio nemívá, nemyslíš?!

Prostě nemáš argumenty, něco plácneš a je...
o 17.09.2011, 01:20 | rebel
Dave:
Psal jsi to ty sám cituji(rebel a proč ne JVC??? Toto autorádio vůbec není špatné) tys psal že to není špatné.Prostě pro mě to je špatné,každy ma jineé zkušenosti a jiné přednosti.Osobne by sem dal alpinku

A prosímtě přestan mě poučovat s JVC mám ja nedobré zkušenosti a tenhle model znám poučuj jiné lidi co to rádio umí.a to že má zlacené konektory a 4V výstupy :-) to je tedy to proč je to dobrý dádio aha :-))))))
A já nepovažuju magnata za sq to každopádně né ,ale jestlyže bude mít pořádný rádio dá se stím celkem dobře pohrát a pak i pěkně zvukově naladit.Když budou i dobré repro

o 18.09.2011, 11:29 | jao02
Dôlezita je montaz inac tam môzes dat co len chces a nebude to hrat dobre.Tak ako to tu uz bolo povedane kable urcite od baterky nie od poistiek hrubka aspon 35mm2 na tento vykon dobre ukostrit. K repram aspon 2,5mm kabel,repra dat do mdf kruzkov a vytlmit a uzavriet dvere. A dobre naladit vypnut korekcie ako lound,bassbost,nastavit HP,LP, subsonický filter....
o 18.09.2011, 12:22 | choze
Jako jao02, resite komponenty a ani nevite jak probehla montaz.
Podle kabelu od pojistek je jasne, ze instalace je na pikacu.
o 18.09.2011, 14:05 | p.misa
Heske hodnoceni tak dobre udelam par fotek a skusim to treba nejak jeste nastavit a uvidime .Jinak se me nalibi projev sestavy zadna dynamika spis takove pisteni ve vyssich hlasitosti.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4721 sekund.