Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > bass pro "autobus" Ford Galaxy

o Navštíveno 3522x o
o 11.10.2011, 16:20 | martin924
Ahoj lidi.
Máte běkdo zkušenbosti se zástavbou basáku/ů do Fordu Galaxy 1. generace? chtěl bych je někam nainstalovat, ale netušim, kam s ním/nima aby byla zachovaná ložná plocha. Napadají mě jen zadní boky, ale tam by to muslo být něco maleho, ale to zas tolik nezahraje :-(
Pokud něoho napadne řešení, nebráním se dobré radě :-D

o 11.10.2011, 22:03 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
já ho dal do takové bedny...sloužila i jako stoleček
[ Link ]
ještě ji,ale už bez SW mám někde schovanou.
o 11.10.2011, 22:47 | martin924
Taky mě napadlo šoupnout to mezi druhou řadu sedaček - to vypadá dobře. Nebo to rozeberu boky v zadní části a zkusim něco vykoumat :-)
o 15.10.2011, 10:40 | clown
v zadnim boku mas vlevo zadni klimosku .. vpravo volnej kaslik .., vpravo das tak 30 litru max .., u takhle velkyho auta to bude malo .., to uz radeji pod predni sadacky nekay 8" do tech "lagunek" co tam jsou ..
vejde se tam toho dost .. mam tam DD/DTS procak a CD menic .. (na sobe)
o 15.10.2011, 13:27 | martin924
clown: dneska když sem vezl děti, tak mě napadlo, že asi trochu ustoupim z požadavků 7 míst a basák udělám v designu středního sedáku :-) Bude to magořina, ale proč ne :-D Teď už jen něco, co do toho šoupnout. Ale asi bych to musel udělat jako bandpass - co vy na to odborníci? Nemám s tihle moc zkušeností :-(
o 16.10.2011, 00:09 | clown
jen nekdu kup rozmrdanou sedacku a dej ten bas na nozicky .. i jako origo lednicka .., jinak te nebo nekoho zabije :o) ja mel double box za zadnima sedackama, 112cm na sirku, 2x50litru .. a byl klid :o)
tech 35cm z prostoru jsem obetoval

dnes jsem koukal na fotky :o) i kdyz je ted vse jinak ..

foto k příspěvku  od clown

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3689 sekund.