Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zkušenosti s rádiem Kenwood BT61U ?

o Navštíveno 3132x o
o 19.10.2011, 09:09 | bigkubik
Mate nekdo v instalaci tohle radio? Zajimalo by me jak to hraje pripadne jak funguje BT HF. Je to asi nejlevnejsi HU s casovyma korekcema tak jestli to vubec stoji za zkousku. dik Kuba

o 19.10.2011, 10:05 | bigkubik
Pripadne kdyby mel nekdo nemecky autohifi 4/2011 je tam v testu Alpine CDE-126BT, Pioneer DEH-7300 BT, Kenwood KDC-BT 61 U, JVC KD-R921BT :)
o 19.10.2011, 11:11 | Mlask
Zdravím tě, sice moc nepomůžu, protože ho mám jen pár dní, ale první moje dojmy velice dobré, dobrej zvuk i celkový ovládání(hlavně když máš třeba hodně mp3-listování). Jak sem řikal, mam ho krátce a zkoušel sem pouze zatim pouštět hudbu z mobilu před BT. Do dalšího lazení a celkovýho nastavování se budu teprve pouštět.
o 20.10.2011, 17:27 | rybos
Mám tohle rádio. Co se týče BT HF, tak funguje bez problémů na Nokia a HTC. Na tom HTC mi funguje přes BT i přehrávání MP3. Nokii mám obyč, takže tam to nejde. Mám ho také jen krátce. Zatím jsem si nezvykl na přepínání pamětí stanic. Není to jen stisknout jeden knoflík, ale musím stisknout "menu", pak "list" a pak vybrat uloženou stanici. Na dalkáči to sice jde, ale ten vždycky hledám někde po přihrádkách. Nastavení audia je podle mně dost dobré. Nemám moc zkušeností, je to mé druhé rádio. Rybos
o 20.10.2011, 21:57 | bigkubik
dik za info, prepinani stanic teda docela na pytel, ale pokud to bude jedina moucha tak by se to dalo vydrzet :)
o 21.10.2011, 20:17 | DOBRÁK
Zdravím všechny.Tento Kenwood by mě taky zajímal.
Hlavně po zvukovej stránce v porovnání s Alpine CDA 117ri.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4061 sekund.