Zdravím, rozhodl jsem se, že si CCčko nechám a nebudu po dvou letech měnit a tak přemýšlím nad nějakou lepší hudbičkou.
V autě je originál RNS 510 + 10 repro (sestava v nabídce VW hned pod DynAudiem).
Jsem ochotný vytlumit vše co bude potřeba. Dále bych byl rád, kdyby zůstala 510tka v autě (umí tv, dvd, hudbu, navi, hdd atd...) a chci měnit seriové komponenty tak, abych nemusel dělat zásahy do auta, tzn při prodeji dát vše původní. Nechci dělat výšky na sloupky ani předělávat tapecy atp...
Poslouchám hlavně RNB a rap, občas nějaké techno a dnb.
Představa je nějaký menší JL basák spíše na kvalitu než na to aby se auto celé časem rozsypalo, ale víc jsem nějak nevymyslel, pač už 2 roky jsem v tomhle mimo.
Rád bych zachoval kufr, tzn jestli bude potřeba nějaký / nějaké zesáky tak tak aby nicemu nevadili.
Taky nevím jestli je potřeba investovat hodně když je tam obyč 510.
Cena = rozumně.
Díky za rady. Nevím jaká je montážní hloubka komponentů, nic.
Já bych nejprve vytlumil všechny dveře a pak přemýšlel co dál. Mám v OII originál sound system s 12 repro a spíš mám problém s rezonací tapecáků, takže mám v plánu všechny dveře vytlumit a pak uvidim co dál. Pokud nějaký upgrade v CC tak jít do originál DynAudia, možná by se v polsku něco našlo, nemáš to daleko. Všechno ostatní bude laborování.