Navštíveno 2984x

mam octavii 2 a pri zapnuti svetel se mi v reproduktorech ozyva slabe bzuceni (nezavisle na otackach motoru nebo na jeho behu). pri testovani vseho mozneho jsem prisel na to, ze to dela pouze pri pripojeni anteny. dokonce jsem vydedukoval, ze se to deje pouze pri zapojeni stineni anteny. V aute je originalni antena s konektorem FAKRA (opravovany po ukradeni predchoziho radia) a pripojen pres ISO redukci k autoradiu Alpine CDA-117.
napada vas nekoho, jak se toho zbavit? antena ma prijem v poradku, pokud se se stineni nepripoji, tak je znatelne horsi...
někde o pár řádků níž jsem četl, že máš ESX signály..to budou nějaké 2xstíněné nebo dokonce ze sady?
...vyzkoušej ukostřit přímo i rámeček rádia, pokud to bude na ho..tak vyměň signály např. AIV, Basic, Stinger
ahoj, puvodni kabaly byly nekde prodrene (ozyvalo se hlasite praskani v reproduktorech), proto jsem je vymenil. nyni tam mam Streetwires ZNX5.2. Bez te anteny to ma naprosto cisty zvuk a prikostrovat jsem zkousel uplne vsechno a nic nepomohlo...
nooo bude to dělat zesilovač v anténě :-(
rámeček rádia jsi teda ukostřil taky?
jesli myslis montazni ramecek, tak ten jsem prikostrovat teda nezkousel, protoze to delalo i pri umisteni radia mimo nej. az me to nastve, tak zkusim vymenit antenu
ukostři nejdřív rámec rádia a pak uvidíš
nejsem si úpně jistej jestli přimo u antény na střeše není vyvedena kostra nebo je kostra přes samotnou anténu
nemáš někde poblíž někoho kdo by ti půjčil pořádné signály ať zbytečně neporcuješ origo anténu?
já jsem prošel X signálů a měl sem hooodně problémy s rušením....Aiv s opletem to nakonec vyřešil a v hodně případech (můžu říct, že Aiv klidně povedu vedle napájení a bude klid)