Navštíveno 13597x

dostal jsem dnes final nabidka za vsechno co je videt na fotky
cena inklusiv Posta od nemecku 8850.-
mam to koupit nebo si necham udelat od revilohifi (doorboards)
nabidka za 8850.- je
2 doorboard inklusiv cely A4 b5 doorpanel
plus repraky od phonocar (budu pak dal prodat)
a taky noha ..feetboard inklusiv tweeter a reprak od phonocar.
muzete me radit prosim, vim ze to moc dobre umite...

podle me tech repraky jsou ...opticky aspon

ne, tak jsou to asi tihle tady .. co vy na to?

30.11.2011, 16:39 |
Kapka (M)
* přesunuto do autohifi*
Ted me psal ten nenec kterej to prodava,on to uz chce balit ...
cena 8500.- ted. inkl. postou od nemecku vsechno.
Rad bych mel odpoved od vas jestli to mam koupit nebo ne?
Nikdo tady chce neco psat...a ja dostanu kvuli tomu nemec uz stres trosku.

01.12.2011, 18:21 |
jok3r za ty penize bych radsi rek jirkoj (revilohifi)
ta vejšká u nohou má velkej smysl :)

11.12.2011, 06:57 |
gizmi Z ciste praktickeho duvodu - NE. Uz vidim jak nekdo nastupuje do auta a "uslapne" ti ten nesmysl u spolujezdce.. Navic jak nekdo rekl - vejskac u nohou nebude to prave orechove..
dejvyxxx - už se to tu řešilo, to že to tady skoro nikdo nemá neznamená že je to špatně, ba naopak - zdroje zvuku by kvůli nežádoucímu rozfázování měly být co nejblíž sobě(ideálně jeden zdroj, teď neberu v potaz žádná el kurvítka) - pro trochu osvěty doporučuju registraci na
[ Link ] a něco si přečíst.
gizmi - K tomu nastupování - jestli nastupuješ jako spolujezdec, a dáváš do míst toho boardu levou nohu, tak jsi bud´ tělesně postižený(jedna noha) anebo nevim.

11.12.2011, 11:37 |
ivls | Upraveno: 2011-12-11 11:39:32
jako ruffrider,
zabehnutejsi je to v americe
mel jsem moznost slyset na evrope v rakousku jednoho anglicana, ktery mel takto vysku a stred a stredobas uz nevim jiste jestli take tam, nebo ve dverich a byl jsem mile prekvapen - vyska sceny byla uplne v pohode - kroutil jsem pred majitelem hlavou a nechapal.
dostal se s touto instalaci do finale, takze proc ne - neznamena, ze kdyz neco neznam, ze to nemuze dobre fungovat - i proto jsem si tuto instalaci chtel poslechnout, protoze se tak casto nevidi a je to mene obvykle
Ok tak to asi špatně není, ale chtěl bych slyšet ty detaily.Pokud to ivls slyšel a líbilo se mu to tak na tom asi něco bude.Nehádám se, Ale příjde mi že když to je pod palubkou takhle schovaný, musí to bejt hrozně tlumený, ale jestli to je jina tak budiž :)
ambientni vysky mel kdysi i erix7 :-)
bohuzel jsem neslysel
Tak konecne jsem to koupil ,
A jak jsem smlouval ...jako King...
Dostal jsem to bez postovne za 4500.- kc.
To znamena
Vse co je videt na fotkch.. Inklusiv dvere krity od Audi...
Komplet s postou od nemecku 6000.-
Vesele vanoce jsem stastnej
Hraje to moc dobry
ricardo- jsi z Poděbrad koukám:-) nepokecáme někdy? teď bydlím cca 10km od Poděbrad směr Kolín:-)
kluci ja bydlim taky kousek od vas :D
co udělat nějakej sraz?:-)
hele auto mam v haji poohlizim po nejakem jinam ale bohuzel nejsou moc velke finance....jinak nekdy urcite jo...
Replayman007
Mas skype? mapis mi
Replayman007
Mas skype? Napis me ...
Lubos 1. Tak tim padem se zeptam taky tebe jestli mas
Skype... Museme udelat konference hovor u skype ..vsichni spolu na jednou mluvit
tak vcera jsem dostal moje Doorboards postou,
a dnes dostal jsem tech noha Boards repraky...na pravi a vlevi stranu ...tady jsou fotky ,jsou moc pekni

ups to bilo na vic sorry..
novy repraky jsou jenom tak leskly na kuze kvuli tomu ze jsem ji utril mokrym hadr.
Nohy repraky jsou od Boston Acustics
Tak americe jako. Ivls ... Psal