Navštíveno 3036x

09.01.2012, 20:18 |
HDcam Ahoj, poprosil bych vás o nějákou inspiraci, jak a kam umístit pojistkové pouzdro na Octavi I (popř. golf IV). Uchycení do filtrboxu nepřipadá v úvahu, chtěl bych zachovat i vrchní dekl nad baterkou. Proto prosím o nějáké funkční elegantní řešení. Jde mi především o bezpečnost. Dík moc
Naposledy jsem dával pojistku v O I z boku kastliku na baterku. Dokonce tam měla nevyužité nějaké držáky k vedení kabeláže, tak jsem to vysvazkoval k tomu. Při demotáží baterky stačí odšroubovat jeden šroubek z držáku pouzdra a pojistkovka zůstane přidělaná na protikusu, co zůstává stabilně pod baterkou.

10.01.2012, 14:13 |
HDcam Děkuji, dnes jsme na to v rychlosti koukal... kdybych to dal jen na tu část co zůstává pod baterkou, tak by to taky snad šlo. Nešel by ten kabel od pojistky vést někde pod filtrboxem s ostatníma kabelama? Jinak se mi líbí, že mezi pojistkou a baterkou je jen 10cm kabelu:). Někdo něco dalšího?
Já jsem to natáhl touto cestou, protože byly volné tý originální úchyty. Jinak pod boxem by to 100% také šlo, ale určitě horší manipulace a možnosti svazkování.