Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > RENAULT Trafic Black Edition 2011

o Navštíveno 3443x o
o 02.02.2012, 18:31 | snoop69
Potřebuji radu zda k origo rádiu připojím aktivní sub?V manuálu jsem nenašel jestli to vůbec má nějaký výstup?Má někdo zkušenosti se zapojením v tomto voze.Někde sem tu na AHC viděl trafika na prodej tak jestli dotyčný neporadí?

o 02.02.2012, 20:17 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
napřímo nepřipojíš,cinche origo rádia nemívají (krom OEM Blaupunkt/Grundig přes miniISO)...ale přes HI/LO adapter ano....nebo kdyby ten aktiv měl HI vstup přímo na zesiku.Což většinou mají :-))
o 02.02.2012, 20:40 | snoop69
Chtěl jsem koupit sub MACROM M2SW.800 ,který má HI takže by neměl být problém ,ale mám zapojený 4 repro.To budu muset jeden pár odpojit ?
o 03.02.2012, 18:45 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
nemusíš,většinou se to napojuje na přední repro.Fader má většina lidí posunutý dopředu,tak aby jsi to reguloval optimálně s tím odkud to více posloucháš.
Doporučuji ti zakoupit si spíš kvalitnější aktiv aby jsi nebyl zklamaný. Kam ho chceš umístit?
o 03.02.2012, 21:20 | snoop69
No chtěl jsem ho umístit po sedadlo řidiče.Zadní lavice se často vyndávaj tak aby to nikde nepřekáželo.A poradíš jinej aktiv menších rozměrů?
o 04.02.2012, 19:38 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
když ono to je těžké...slušný aktiv stojí dost peněz,ale hraje přitom třebas hůř než pasiv za polovinu nebo 2/3 ceny...
Párkrát jsem dával:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

na doplnění basů dobré,víc nelze čekat...ale spíš bych dal třeba tohle:
[ Link ]
o 05.02.2012, 10:58 | snoop69
To mi je jasný , že pasiv za polovinu ceny udělá víc radosti než tenhle aktivní prcek ,ale je potřeba zachovat co nejvíce užitný plochy.Kdyby bylo po mým tak ,už je tam velká bedna+zesík+jiný rádio ,ale není to moje kára.

Proto sháním něco decentního.A jaký by si doporučil adaptér na ty výstupy?
o 05.02.2012, 17:11 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
pokud bude na tvéh aktivním SW HI vstup,tak adaptér nepotřebuješ.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3079 sekund.