Navštíveno 3443x

Potřebuji radu zda k origo rádiu připojím aktivní sub?V manuálu jsem nenašel jestli to vůbec má nějaký výstup?Má někdo zkušenosti se zapojením v tomto voze.Někde sem tu na AHC viděl trafika na prodej tak jestli dotyčný neporadí?
napřímo nepřipojíš,cinche origo rádia nemívají (krom OEM Blaupunkt/Grundig přes miniISO)...ale přes HI/LO adapter ano....nebo kdyby ten aktiv měl HI vstup přímo na zesiku.Což většinou mají :-))
Chtěl jsem koupit sub MACROM M2SW.800 ,který má HI takže by neměl být problém ,ale mám zapojený 4 repro.To budu muset jeden pár odpojit ?
nemusíš,většinou se to napojuje na přední repro.Fader má většina lidí posunutý dopředu,tak aby jsi to reguloval optimálně s tím odkud to více posloucháš.
Doporučuji ti zakoupit si spíš kvalitnější aktiv aby jsi nebyl zklamaný. Kam ho chceš umístit?
No chtěl jsem ho umístit po sedadlo řidiče.Zadní lavice se často vyndávaj tak aby to nikde nepřekáželo.A poradíš jinej aktiv menších rozměrů?
když ono to je těžké...slušný aktiv stojí dost peněz,ale hraje přitom třebas hůř než pasiv za polovinu nebo 2/3 ceny...
Párkrát jsem dával:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] na doplnění basů dobré,víc nelze čekat...ale spíš bych dal třeba tohle:
[ Link ]
To mi je jasný , že pasiv za polovinu ceny udělá víc radosti než tenhle aktivní prcek ,ale je potřeba zachovat co nejvíce užitný plochy.Kdyby bylo po mým tak ,už je tam velká bedna+zesík+jiný rádio ,ale není to moje kára.
Proto sháním něco decentního.A jaký by si doporučil adaptér na ty výstupy?
pokud bude na tvéh aktivním SW HI vstup,tak adaptér nepotřebuješ.