Navštíveno 14071x

27.02.2012, 13:25 |
jasisoft | Upraveno: 2012-02-27 13:26:32
Ahjojte, nejak sa mi v garazi nakopili woofre s rozsypanou/poskodenou cievkou a potreboval by som niekoho, kto by to premotal... Pozadujem kvalitnu robotu, nie aby to skoncilo komplet obliate lepidlom, radsej si priplatim ako to potom osekavat majzlikom... :-)))
Jedna sa o 15" Hertz SPL (stary model), pri zatlaceni na memranu chrasti cievka
Alpine SWR-1542D - cievka asi nezvladla 1,5kW a trochu uhorela, woofer pri zatlaceni na membranu zadiera
Alpine SWX-1043D - cievka K.O. - 1kW ho zabil, uz tam asi predtym niekto nalepil krivo vlnovec, rozoberany ale celkovo este nebol...
Idealne Brno a okolie, pripadne Ostrava a okolie. Respektive okruh 200km od Trenčina v SK.... Vdaka...

27.02.2012, 13:36 |
clown Kleenex :) / Brno
diky, poslal som mail tak uvidime....

28.02.2012, 09:05 |
Fiaro Tomu jsem dával repro na premotani a sw uz se mi nevratil.:/
za me Petis ale nepremotava dava celi civky musis se s nim domluvit predem co a jak

29.02.2012, 11:14 |
CRK Jeste se nestalo, ze by se pri zmineni nicku Kleenex neozval nekdo nespokojeny, to uz asi nebude nahoda...

29.02.2012, 12:07 |
petis jasisoft: Když mi je pošleš mužu se na ne podívat:-), S Hertzem by nemel bejt problem, ale s Alpinama si nejsem jistej jak by s eto pak středilo. Mrknu doma na SWR 1042 jak je to řešený a jestli by to šlo 100% spravit.
ok, tak kleenexa teda vynecham...radsej
petis: pisem mail... vdaka
já mám od kleenexa opravaný dva basáčky a naprosto bez problému a podle jeho chování atd atd pochybuju,že by marťas s někým vy*ebal!!!!
jajinek: nepoznam kleenexa osobne tak nebudem sudit, k petisovi to mam daleko a musim to riesit postou. ku kleenexovi tom mam kusok a viac by mi to vyhovovalo osobne doniest, bohuzial potrebujem aby to bolo na sezonu hotove a nie sa s niekym natahovat a doprosovat sa. viac ludi tu na fore ma od kleenexa odhovorilo, takze radsej poslem petisovi postou a bude klud.
Jasně,to chápu,že nechceš čekat několik měsíců,to je bohužel takovej marťasův něšvar ;-) ,ale kdo má na všechno čas a udělá to hned? Já taky čekal na emphasera cca půl roku :-(
Já jen reagoval na to,že fiaro dal a nic nedostal zpět.
i ja mel pak ho musel udelat Petis -))