Navštíveno 3272x

ahoj, mám problém a potřeboval bych poradit, mam čtyřkanálový zesilovač 4x200 rms..,
Koupil jsem si nové autoradio a připojil.. nastal problém že když zapnu radio, třeba helax atd, tak se zesilovač zapne a vše funguje, ale když zapnu cd tak se zesilovač vypne a nechce jet, prosím poradtě, jsem zoufalý, reklamovak jsem radio a vyskoušel druhé, nějakou chvíly vše fungovalo ale nakonec zase to samé
Mno, z radia lezou dva vetsinou modry draty, jako spinanych 12V, jeden je na zesik a druhej na antenu. Podle me to mas prohozeny.
Protoze kdyz prepnes na CD, antena se zasune = 12V zmizi (zesik se ti vypne)
no mam to prave napojene na remote, a u predchoziho radia stim problem nebyl :(
ale dik, urcite skusim :)
jinak mam nove radio od sony xplod, 4x52w ,tak kdyby nekdo mel stimhle skusenosti tak rad uvitam radu :)
Zkontroluj draty, to bude ukol na zitra a poreferuj. REM AMP, REM ANT
Jako tappaja. Sonky tohle dělají, v případě přepnutí na cokoliv jiného než rádio, anténu odpojí.. Také bych řekl, že máš prohozené vodiče spínání..

25.03.2012, 09:40 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-03-25 09:41:08
Pokud by to mel opravdu pripojene na "antenu", tak mi nesedi tvrzeni, ze nejakou chvili vse
fungovalo, ale nakonec je to zase to same.
měl sem jednou taky sony a co to dělalo to sem nepochopil,zapojení sem měl normál jako vždycky a všechny rádia hrály jen u sony sem musel zapnout AF aby se zapl zesilovač,jinak se prostě nezapl,takže to zkus taky a třeba to pojede.

25.03.2012, 10:50 |
Smrada (M)
Jak pise Jajinek. Kdyz nechas pustenou funkci AF, tak pri zaplem cd se nezatahuje antena
Jee, to co pise Jajinek a Smrada, to sem se navztekal, nez sem na to onehda prisel. To uz bude hrube pres 10 let :o)

25.03.2012, 12:49 |
Smrada (M)
Tapp: jj ja kvuli tomu rozdelaval dvakrat palubku u Peu106 :-)
Takze taky nejakych deset let a cdx mp 40;-€
mel jsem stejny problem,vyreseno jak psali kluci vyse..
udělěj si samostatný vodič od baterky (nebo) přes relé i přes vypínač a máš pokoj.. hodně lidem to pomohlo i mě :)

30.03.2012, 08:38 |
Smrada (M)
Flash: to ale neresi problem automatickeho spinani. Tady jde jen o zapnuti jedne funkce v radiu. Takhle musis jeste mackat tlacitko, aby Ti nabehli zesiky