Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BMW Z4 e85

o Navštíveno 2877x o
o 27.03.2012, 23:17 | Martyn
Nevrtal se nekdo v teto male jebce uz?:)
Vsiml jsem si ze za sedadly v zadnim panelu je misto pro OEM wooferiky, ono auto hraje pomerne slusne, ale ty bassy to mrsi, sice tam je malicko mista, ale nejaka takova zlehka 6W0 by se tam krasne vesla a urcite by to trosku pomohlo, co kraliku?:) a jeste jak zapojit zes na OEM radio / navigaci, zase nejake predrazene redukce se mi kupovat necee:(

o 28.03.2012, 08:28 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pripojeni jde resit i uplne ekonomicky
myslim ze s upravama by se tam veslo i to co mas v e92
o 28.03.2012, 09:46 | Martyn | Upraveno: 2012-03-28 09:47:04
Jo ale to je bastlunka ne? Vzit signal z radia z vystupu na repro - krome toho tam budou stejne zapojene repraky..
Hele predpokladam ze vy sikulove by jste zvladli i rozebrat strechu + vyndat elektromotor u kabra - viz
[ Link ]
a
[ Link ]
Nemeli by jste zacatkem pristiho tydne dva dny? Ze bych Vam to tam vzal, vy by jste to cele rozebrali, vykuchli mi ten motor, ja ho vzal na opravu a vy si mezitim zlehka pohrali s hudbou kdyz uz by to bylo rozebrane:)
o 28.03.2012, 13:31 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
to spis konec tydne
o 28.03.2012, 13:31 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ma to original zesik?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4549 sekund.