Navštíveno 3047x

zdravím. prosím o nějaké reference, zkušenosti, názory s tímto monoblokem.
[ Link ] předem děkuji
spíš mě zajímalo jestli je to srovnatelý s DD nebo MTX atd....
chybu snim urcite neudelas
Stodik ono taky zalezi na pouziti ale urcite ten zesik je srovnatelnej
Stodik : jo a hlavně si pořiď pořádnou elektrárnu viz. PC4000 atd. nebo bude jen pavel opravovat :D
taky sem chtěl kilowaty ale něco to stojí, proud,pořádný káble a hlavně altík :D
PC4000 by bylo nejlepší a k tomu nabiječku třeba CTEK 4003 opravdu mě překvapila.

29.03.2012, 18:51 |
1kw Takovej žrout to zase není.. :)
[ Link ]

29.03.2012, 18:55 |
petis Když budeš porovnávat tenhle starej 2kW a novej 2kW zesík, tak ten novej natom bude dycky líp. Jak velikostí, tak učiností a spotřebou. Technologie jdou prostě dopředu.

29.03.2012, 19:26 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-03-29 19:30:55
1kw a petis : to jo ale obyč baterkou nemá šanci nakrmit na 1ohm, dva ohm asi jo, 1ohm určo ne :D mpožná tak dvěma obyč to mooožná jo.
Pavel to psal jasně, jak je to přes kilowatu tak to musí dostat pořádnej přísun štávy a ideálka je AGM třeba PC4000
Hehe, musel jsem. Flashi, zkušenosti žádné ale opět tady máš přespěvků víc, než někteří stálí členové. :-D Ty si fakt nedáš pokoj.

29.03.2012, 22:24 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-03-29 22:26:08
mcdodo: měl sem tam Eyebrid 1Y2000 a to je kurvahladový a co jako? že nemam zkušenosti?? ha ha ha to bylo hochu :)
a ty by sis to zapojil na 1ohm na obyč bateku ?? asi nee
uz je to tu zase,boze....
Flash AHC: preco by to nemohol zapojit na 10hm na obyc dobru baterku? mohol by si vedet, ze aj ked to zapoji na 1Ohm, tak ten 1Ohm tam nikdy nebude, real mozno niekde 3-4Ohmi a tam taky odber nieje... cize vsetko zalezi na ladeni bednicky a jej objeme atd...
treba merat merat a zase len merat inak dovtedy je to len teoria...:)
Seat Power: ale neni,a nemá to ani cenu
Majo GZ: jasný že měřit,ale asi i ty víš že ti to skočí při určitý FR i pod 1ohm když je to na 1ohm zapojený :)
Jako mě to je jedno ale každej kdo měl obyč baterii a zapojoval na 1ohm tak splakal nad vejdělkem
Ať si každej dělá co chce, každej se musí spálit :)
všem děkuji za info a MOC. Klidně se hádejte třeba budu bohatší o další zkušenosti :-)

30.03.2012, 13:45 |
petis Flash: kdysi dávno jsel mel na vartě 44Ah dva sinuslive A1500 do mustku na dva ohmy a nic mi neshořelo:-) ono je to asi rukama že to hoří:-)
petis: napodobne...:) to si vystihol...
FlasH AHC jako petis GZPA1,6000 zapojeno do 0,5ohm baterie varta toho casu 4roky stara mam ji do dnes ! 152,4db auto hralo jako krava a nic neshorelo jediny co odeslo kdyz vita daval bass race 149,9 tak sezlomila zakladni deska v radiu ale to urcite nebylo baterkou -))
njn ale mě bylo řečeno že proudu neni nikdy dost a toho se držim. A když si pak změříte impedanci subu v bedně tak zjistíte jak to lítá a zapojit na 1ohm ok :) ... nebudu už nic psát prostě to neshoří ale počkám si na článek (shořel mi EA1800 co mam dělat)
FlasH AHC me ted zajima cim meris impedanci v bedne pri zatezi to me fakt zajima
Stodik zesiku se bat nemusis i kdiz jako psal petis doba de do predu a kvalita rapidne stoupa ale pokud je nejaka rozhodujici cena tak nic neskazis