Navštíveno 3276x

Kámoš chce kupovat ale neni si uplně jistej.
Co vy na to ??
[ Link ]
Ať to kamoš vezme, kdyžtak mu to doladíš k dokonalosti, ne? :-D
AllInOne: nikomu nic ladit nebudu , on je s Hodonína.
ale zas skvele umisteny ovaly :-D

má to tu hodnotu ?? ty ovály super :D
Naprostá šílenost.. Každej z teho snad vyroste..
Collin: to víš no, je to 20letej chalán co má prachy našetřený z brigád atd.
A tohle našel na netu a jestli je to v pohodě.
V tuto chvílu sem myslel právě tu rádoby zástavbu.. :-D
Jestli šetřil na brigádách, tak tímhle by si asi moc radosti neudělal nevim jaky na to maj nazor ostatní , ale za mě ne !!!
za všechno 15 klacourů to je v pohodě ne ?? i rádio alpine hmm a zesik stojí novej 29 litránků... ale psycho 2,5Kw rms

25.04.2012, 00:56 |
MaxxT hodnotu to urcite ma, jen to vypada nevzhledne, takze pokud je trochu sikovnej, tak si to udela hezci a lepsi.

25.04.2012, 09:08 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2012-04-25 09:11:46
To "psycho" má 850W RMS:
[ Link ] Nebude zesilovač na ten subwoofer slabý?
[ Link ]

25.04.2012, 11:38 |
TemnyMagic | Upraveno: 2012-04-25 11:39:06
hmm na 1ohm ma zes 2600, takze to jde do sebe nebo se mylim? Co je spatne?
to je tak na 5kw RSM zesík. Nemám moc dobrej pocit trápit ten zes jen tak tak v 1ohmu při plný zátěži . Ale jestli neví co s 15 litrama tak proč ne. Ale na SPL soutěže to stejně ještě bude chtít nějaký vyšpekrování a na poslechu si myslim že nepoznáš 1 a 3kw rms.
Beru to podle sebe že 400w RMS na 8palcovym basaku nepustim nikdy nahlas. Taky bych chtěl mít uši jako vy co vozíte v autě 10kw zástavby :D Ale na to hold nejsou mé uši stavěné
Na tlakařinu jsou tu jiní a třeba tuto kombinaci znají, proto jsem se ptal. Když vidím DF toho zesilovače a navíc se jedná o zapojení do 1 Ohmu, tak jsem byl zvědavý.

27.04.2012, 01:47 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-04-27 01:50:23
takže se to koupilo a ještě mi psal ,že mu slevil 2 litry a přidal nějaký drobnosti ..
Díky že jste udělaly takovou malou recenzi :)
dejvyxxx: a teď si vem jaký uši musí mít Steave Meade :D
a ono stačí to co bude mít studňák 22 :DD, těšímě se oba s perfektního tlakového výsledku a Peťa prohlásil že to musí pořádně pohnout s oknem a střechou :D