Navštíveno 5928x

Zdravím,mám jeden problém.Stáhl jsem si celou diskografii Rick Rosse ve formátu flac a když se ty písničky pokusim dostat na cd přes Nero,tak to buď vůbec nejde a nebo se to vypálí,ale v autě to potom nehraje.Rádio mám Alpine 9886r.Může někdo poradit v čem je zakopanej pes?Díkes
Flac je bezztrátově komprimovaný WAV, tj. 100%ní kvalita nahrávky.
Stáhni si přehrávač Foobar a přímo v něm je volba pro vypálení:
[ Link ] Proč Ti to z Nera nefunguje nevím, ale tímto způsobem by to mělo fungovat. Mimochodem Foobar mi přijde jako nejlepší přehrávač flaců.
Ok stáhnu si ho.Děkuju za pomoc
V Nere daj vypáliť ako Audio CD ak to nepôjde tak najprv pesničky skonvertovať do formátu wav napr."program foobar2000" "ak chceš kvalitu"... a potom dať vypáliť CD audio v Nere.
Alpine 9886r nepodporuje prehrávanie formátu flac a wav ani zatiaľ také autorádio nepoznám...
Vida, já automaticky předpokládal, že si to pálil jako Audio CD, a tam jsem přepokládal, že má Nero v sobě dekodér a automaticky si flacy převede na wav a pak vypálí. Pokud si to pálil jako datové CD, tak to chodit v Alpině samozřejmě nebude jak píše MB QSF216.
Na Flac používám Express Burn.
Ja v pohode napalujem V Nero AudioCD z FLAC formatu a funguje. Daj si do google "Nero FLAC plugin", stiahni si ho, nainstaluj do Nera a v poho ti bude vediet konvertovat FLAC do AudioCD ...
Tak jsem to překonvertoval ve Foobaru na wav a potom vypálil přes nero a všechno v pořádku a i v auťe to šlape.Kvalita je naprosto jinde než připitomělé mp3.Děkuju vám za pomoc a rady
pouzivam COWON Media Center - jetAudio je to free ... a hodis flac zaskrtnes audio CD a rovno vypalis netreba extra konvertovat - len pre zaujimavost.

09.05.2012, 20:45 |
clown BURRRN :) umi i flac, kde je spojenej jeden soubor pro cele CD :)
jako Clown, pouzivam jen Burrrn. JAk APE, flac, vse bezproblemu a pouzivani se spravnym cue souborem i pro uplne lamy :)
audiochecker je taky good
dBpoweramp Music Converter udajne ma byt kvalitni