Navštíveno 3527x

Zdravim, poridil jsem tento zesik ale kdyz hraje cca pul hodinky naplno ( tak jak de z repra slyselt cisty zvuk ), dali by se na nem delat vajicka, jednou uz se vypl, tak jsem ho nechal vychladnout a pak zase slapal. Je to u nej normalni? Prekvapilo me, ze nema zadny vetrak. Je prisroubovany v kufru ke tvrde podlaze. Takze neni nijak zakryty atp.
Normální to určitě není. Co na něm máš napojeného, jaké máš napájení, apod?
Napajeni je primo od baterky pres kabel o prumeru 1cm ( mereno s izolaci ). Na nej je mustkove zapojeno MTX RT12AV a pak normalne JBL GTO938.

30.05.2012, 21:03 |
ladinek | Upraveno: 2012-05-30 21:04:38
Já mám tenhle zesilovač
[ Link ] na něm mám v můstku tenhle sub.
[ Link ] a kompa / normálně na zbylé 2 kanály 1,2/, taky se u vyšší hlasitosti dost zahřeje, je položenej volně , ale nevypíná se napájecí kabely mám taky 10 mm , byly mi doporučeny, že na tenhle zes stačí. Zahřívání je prý normální jev, ale pokud se vypíná tak je někde chyba v zapojení. Zrovna se zeptám je lepší třeba napájecí kabel 16mm-20 mm má to vliv na zahřívání?
Rovnou pridam dalsi otazku, ty JBL bych chtel casem vymenit, jaky ovaly 6x9 by jste doporucili?
Máš nějaký kontakt třeba na ICQ, abychom to probrali pružněji?
346022719 koukam, ze furt de
Tak to nepomohlo, asi vymenim komplet kabelaz, muzete mi neco doporucit? Rovnou i s disrib. boxem ( 2 vystupy )
Diky.
Tak to nepomohlo, kabeláž vyměněna za HOLLYWOOD HE-2044 (PRO 44), předělal jsem mínus ( šroub do výztuhy mezi sedačkami a kufrem ) pojistka na kabelu 80A, zesík jsem nadzvedl a dal pod něj ventilátor. Vydrží hrát naplno o cca. 10 min. déle ale stejně se pak vypne, blikají na něm všechny 3 diody a nedá se na něm udržet ruka. Bohužel jsem ztratil manuál abych se dočetl co to znamená. Remote mam natažený ze světel, takže po pár minutách stačí zhasnout a rozsvítit a hraje dál.
kiklop32: tohle mi dělal Sony XM zesik. Bylo to tim,že baterie padala pod 11V a tim se zesik začal přehřívat. Nechci ti nic předhazovat,jen se svobodně vyjádřim.
Udělal jsem pořádnou zem (posílil od baterie na kostru 20qmm)
kabely jsem měl 20qmm Dietz, a baterii sem vyměnil taky . Zesik studenej :D
Když budeš hrát,tak si změř napětí kam padá. Podle toho usoudíš sám ,že je to tim.
Určitě to bude mít něco společného s napájením. Jestli je dostatečná kabeláž, zkus na test si od někoho pujčit baterku. Jak jsem psal, jednou jsem se setkal i s problémem, že pouze nebyla dotažená pojistka v bloku a naprosto stejný problém. Dotáhlo se a po problému.