Navštíveno 7422x

tak lidi pomalu ale jiste zkousim udelat zastavbu do felicii.Vi ze to neni neco extra ale delani to na balko a jezdit vitahem sem tam je oprus ale snad to neni tak spatne.

u tohodle sem se rozhodnul stim zacit :-)
Co to piješ za sračku?:-)
Je fakt, že u chlastu vznikaj nejlepší nápady :-)
V posteli mam vsechny dvere mlada nadava :-)

07.07.2012, 14:00 |
clown please, priste pouzivej smysluplny nazev prizpevku,
je to tu i v pravidlech :)
clown: třeba je to galerie, co má přijít na amateri.cz, tak neplaš :D
na amatery prispivam ja:-DDDDDDDDDDDDDDD prasarny
jaj tak sorry zas tady nejsem tak dlouho lidi.pokud sem to dal blbe se omlouvam.

07.07.2012, 14:22 |
clown pepe .. ale prd .., minule jsem chtel s tebou menit a ty nic :))
to je proto ze nepreferuji GAY PICS
clown + pepe: hovada dvě :D

08.07.2012, 12:48 |
clown Midnite .. a vis jak .. ty woe najdes pepuv profil a je to jen klasickej "solo honic" s uzovkou :)))
HOVADO.................ja jsem slusne vychovanej ......saham jen na to co neni moje
Nomolit123:hustý dveře na postely :D
Pěkná práce - musim pochválit :)
hele ale ty příspěvky "znáte ho" , "amater" to je fakt super :))
Per sem další fotky.Jinak fakt hustý.
myslim ze radsi uz sem nedam nic.Aby si zemne tady kazdej utahoval.jo mit dilnu a mit prostor nedelam to na postely a na balkone.
predsin.jsem v nastavbe takze predsin je jen ulicka :-)
jo a hlavne to mam jen na te postely polozene
nezlob se, ale přijde mi to celý takový ušmudlaný :( já to taky dělal před barákem na dvorku, a asi to bude znít trošku moc sebevědomě, ale vyšlo z toho tohle a myslim že je to trošku jinej level (a to byl první pokus s laminátem :)
[ Link ]
jak koukam tak tady je jeden lepsi nez druhej.Tak nikdo nerika ze na te fotce je to dodelane.
tohle už vypadá o dost líp teda,jsem zvědavej na finále :) ty žlutý dveře jsou jenom "náhradní" na pokusy? protože jinak si tu barvu z atlanty neumim představit :D
Kdyby si cetl tak pisu ze mam dvere plne postele :-).Ja mam na felicii zrezle a me auto de do laku tohle je zatim jenom tak udelane.Musel sem sprovoznit aspon trochu hudbu.Den laku se vse dodela :-)jinak du do modre :-)
vypada to dobre,tak hazej pak dalsi fotky z prubehu instalace.At se dari!

09.07.2012, 17:54 |
Nomolit123 | Upraveno: 2012-07-09 17:54:43
tak zatim to delam pomalu.ale jiste.vim ze na laminovaci borce nemam ale i tak.delam si to sam a sem stim spokojenej.
tak trosku krive.Ale nejdriv sem musel neco vymislet nez to necham narezat na miru.

Ale mozna az se da na to koberec treba to nebude tolik videt :-)Ftip.
Horni část co jde zasunout nahoru.

A stredni kde je pridelanej zesilovac a to jde do stredu zasunout takze to nema kam litat :-)

Ale jak chapu zadnej zazrak.ale litat z 9 patra nahoru a dolu my zabralo vic casu nez neco udelat poradne :-(.hold panelaky

09.07.2012, 19:41 |
wefa Já si myslím, že má snahu. Chuť a chtíč je vidět! Domečky v zeleném laku nejsou ještě dodělané a za mě povedené. Na první práci se není vůbec za co stydět, naopak. Jsem zvědavý jak bude ve finále vypadat tapec...
Tak bohuzel tapec delat nebudu jen ty kapsi nebo nevim jak se to pise doorboardy.a ted chvily delat na aute nebudu.jo finance dou ted jinam :-(.
No za mě má palec nahoru .Je vidět ,že ho to baví a ruku na srdce v těchto podmínkách co koliv bastlit na kuchyňský je dost vopruz .
Jen se nestyď postnout další foto oni se přestanou smát :)
No ja myslim ze se my nenapadne smeji vsichni.Ale uz cena muziky a tech laminatu atd je drazsi nez auto :-).jako chapu ze komponenty zatim na nic ale na necem to skouset musim.jinak diky snoop 69 Ty nikdynesklames chlape :-).Jo jen rada od vas.jako chapu ze mam domky na vejsky ale nejak sem debilek neuvazoval jak je tam pridelam.Diky za radu :-)
Za mě palec nahoru taky sem zvědavej jak to dopadne.Jinak s moji instalaci je to ted uplne stejně taky bytovka bez garaže a hlavně málo času.Jinak na první pokus fakt dobrý.Hlavně se nenech tady od někoho odradit.

09.07.2012, 22:08 |
Nomolit123 | Upraveno: 2012-07-09 22:08:52
ja cas mam ale prachy bere zena na svadbu co mam ted v patek :-)
J.O.G.I hele kdyby mne kazdej odradil od vseho co miluju tak nemam nic a necham si to vyrobit od kazdeho profika.ale ja si cenim lidi co na tom nechaji sve ruce a sou ze svoji praci spokojeni.

10.07.2012, 13:09 |
swep jeste trochu dostudovat cestinu a bude to cajk
Jo rad bych.ale sem tezkej dislektik.premislim rychleji nez pisu.tod je muj problem :-)
Nomolit123: neboj se a tlač to kupředu,když máš čas. To mi právě chybí :(
Doufám že s bednou semnou počítáš :))

10.07.2012, 15:46 |
Smrada (M)
Za me dobry

10.07.2012, 17:33 |
Nomolit123 | Upraveno: 2012-07-10 17:33:51
Z jakou bednou?????studnak22???Ted sem se nejak stratil :-)Jinak ja cas take nemam moc.Tohle vse jsem stacil udelat za 4 dny volna jak byly :-).ale pak mam tyden dovolenou tak to pomalu zacnu dodelavat
To já už ted nechám zástavbu na profíkách páč toho času mám fakt minimum.
j.O.G.I no jo podnikatele :-)
Nomolit123: studička myslel bednu naladěnou odemně :)
Jo aha.:-)a kdo mu ji stavel???

11.07.2012, 09:11 |
petis | Upraveno: 2012-07-11 09:11:52
:-))), Studnak se zapomel odhlásit a přihlsit se jako Flash:-)) a naopak:-)))
Jinak hezká práce, nato že nemáš prostory kde si stím hrát je to super
Jo takhlens :-)My delas tady bordel flash :-)
Petis: Pěkný hovno, děláme spolu na noční a když se zapomenu odhlásit tak se prostě nechtíc přihlásim jako on a naopak. Mě tady nějaký kecy nezajímaj. Víte kulový jak to je ,tak to tady nehroťtě .
Je mi to u prdele kdo co stavěl a naopak. Mam lidi co mi věří a taky co jsou spokojený a víc neřešim a nějaký rypáky s AHC už tuplem ne !
Flash: lidi spokojení s těma tvýma výtvorama? sranda :D
Vim teda ze kopat do mrtvoly se nema, ale "Mam lidi co mi věří a taky co jsou spokojený" me dostalo :))) ...evidentne nikdo odsud, pac to uz tady asi neklapne :D
Flash ja opcas nechapu co tu je za lidi :-(.Mne so pomohl dost a o tom tu je.pomahat si a ne na sebe hazet spinu lidi.A jak vim tak tohle je muj odkas tak prosim jit se hadat jinam :-)

11.07.2012, 21:49 |
hoff takovy silny slova, se nam Fleš rozvášnil :))
Tak nejak to bude vypadat

Tak bohuzel po vykitovani atd jsem zjistil ze tam nedam krici mrisky ze sem mnel dat vic podlozek nebo u jedne vedsi rozmer.takze prace zacne od zacatku.Skoda no ale je to nastesti lamino jen za 350 KC :-) a 300 kit.
S toho si nic nedělej chybama se člověk učí.
Jo a jeste mam dalsi problem.a to ten ze vejskace mi okolo plastu prasknul.teda mezi plastem a laminatem.nevite cim to spevnit??,dat vic kitu nebo jeste pridat laminat????Diky za radu.Jo a jeste jedna rada.Nejdriv kitujete z tmelem z vlaknem nebo bez neho????At vim pro priste.
No jo chybama se clovek uci.jinak mne to bavi ale cas nejak neni :-(.Ale kufr uz je dodelanej.A v aute to vypada dobre.
Tak takhle to vapada v kufru.

Jinak auto kituju na lak takze doorboardy atd as po laku.
No zadnej zazrak na amatera a jeste jsem zapomnel olepit znak :-)Mnel jsem jen 1 vikend to nastrikat.No ale diky kamaradovy sem to nedelal na dvorku :-)
No krouzek jsem dal napevno.prisel jsem na to ze kdyz to pak pridelam na dvere k te desce tak my tam tece voda.takze ted to delam jen do tapecirungu a od vody mam klid.

Zbrousenej na pul

jeste nejake upravy ale uz se to risuje

Dlouho sem tě chlape neslyšel.A jak máš vymyšlený přidělání?

02.09.2012, 15:31 |
Nomolit123 | Upraveno: 2012-09-02 15:33:03
Vymyslel jsem to tak ze to mam pridelane jako klasicka kapsa sroubama a tu diru vedverich jsem zmensil tak aby tam jen zustala kruhova dira.treba to nebude tak hrat ale diky tomu my tekla voda pri desti do krouzku pak do bedny a pak do auta.Jinak cau.No jo 4 tydny sem kitoval auto atd.a jak to jde u tebe???
Jo jde to jak je čas tak pomáhám na třicátýšestý. Vymýšlím dvojitou podlahu pro dva zesíky .Jinak ,už se motám kolem domečku (vylejvám základový pasy).
A co komponenty(rádio ,repro) ,už něco máš vybráno?

03.09.2012, 15:27 |
Nomolit123 | Upraveno: 2012-09-03 15:30:02
No radio az k vanocum mam zatim toho kickera subace pak kompa
[ Link ] . nehraji tak spatne.A zesik mam tenhle.
[ Link ] Zadna hitparada ale mne to staci po praze :-)
takze take kutis.Kdyz mas kde je to dobre.bohuzel ja ne.Tim padem nema cenu ani se poustet do niceho velkehona balkone :-)
Jo mam jednu otasku.jak mam tu plastovou kapsu tak se my od toho odlepuje kit.Nevis cim to spojit aby ten kit na tom drzel????Diky za radu.