Navštíveno 3153x

Dobrý den, jsem tady nový a přišel jsem zde pro radu. Mám rádio Pioneer 2300 UB a ze zadu z konektoru mám vývod(1 drátek) REMOTE CONTROL. V manuálu je to pro kabelove! ovládání. našel jsem na internetu, že je to funkční jen na nějaké typy aut, bohužel mé auto nemá ve výbavě dálkové ovládání. Zjistil jsem že to funguje pomoci několika odporu, které při napojení vydavaji ruzne hodnoty a tím docházi k ovládání rádia. Mohu nějak sehnat daný ovladač z cizího auta a napojit na mé radio ?
remote zapínáš zesilovač v autě
Že bych se pletl ?

jo spletl,je to jak pise ondra,je to vystup spinanych 12V pro ovladani treba zesiku ci el anteny
Přesně tak kluci maji pravdu spínání zesíku.
Tak to se omlouvám, v manuálu i na internetu jserm našel že jde ktomu ovládání:
[ Link ] * Dálkové ovládání na OEM: Ano
Tak kde se to potom zapojuje ? Nebo to už je v tom konektoru co trčí z auta?
Tak jsem zjisitl že zezadu mam připojku zvlášť na ovládání.
a pravděpodobně budeš muset dokoupit mezikus mezi tvoje auto a tenhle typ rádia.

05.09.2012, 23:52 |
1kw Nebude jednodušší sehnat něco takového
[ Link ] než něco bastlit..? :)
Můžu mit za nějaký ten peníz dálkový kabelový ovladač z jineho radia s tím že si tam nechát přepájet odpory podle toho co chci za funkce,jen mě cena brzdi protože takova hračka je draha. Jednodušší není sehnat to co je uvedené v odkazu, neboť moje rádio neumí IR a řeším tady KABELOVÉ ovládání přes zadní konektor 3,5jack. Žádný mezikus nepotřebuju, protože nic v mojim autě není, musim improvizovat...