Navštíveno 2655x

22.12.2012, 16:58 |
Vydra Vážení, vie niekto poradiť, či sa dá nastaviť na autorádiu Audio 20 v Mercedese držanie frekvencie? Konkrétne mám taký problém, že určité rádio vysiela v nejakom meste na určitej frekvencii, zvuk je dobrý, čistý. Ale rádio samo prepne na inú frekvenciu toho istého rádia, zo vzdialenejšieho vysielača, ktorá je silne zašumená a po chvíľke ostane ticho, asi rádio ďalej ladí a hľadá. Niekedy to trvá aj pár minút, kým sa zas prepne na tú úplne prvú frekvenciu. Je to nejaká chyba alebo len je niečo zle nastavené? Nerobí to pri všetkých rádiách, iba občas pri tých, ktoré majú po republike málo vysielačov. Počas jazdy sa v tom nechcem vŕtať a keď vystúpim, tak si na to spomeniem až mimo auta ako napr. teraz :-)
je tam nekde polozka vypnuti AF? jestli jo, tak vypnout :-)

22.12.2012, 17:38 |
Vydra No ale v tom prípade mi pri jazde nenaladí už žiadnú inú frekvenciu daného rádia, nie? Asi som to zle napísal v prvom príspevku. Nechcem to zafixovať na jednu frekvenciu, ak sa budem hýbať na jednom mieste. Chcem, aby zostala zachovaná funkcia RDS pri jazde naprieč republikou, kde mi bude pri jazde automaticky prepínať na najsilnejší vysielač. Lenže ono to prepína vždy z toho dobrého, nazašumeného na možno silnejší, ale vzdialenejší, ktorý len šumí a potom sa rádio na nejaký čas odmlčí.

24.12.2012, 09:21 |
RoaR Reklamuj mercedes :)
Ne, nejde to jinak.