26.12.2012, 19:10 |
Glazz | Upraveno: 2012-12-26 19:21:19
Ahoj,
Mohl by mi někdo napsat nebo ukázat menší návod jak zapojit Subwoofer,Kapacitor, a 2 zesilovače ?
Mam docela naspěch. Rozebral jsem auto a ted jsem si řekl že si radši nechám poradit tak se obracím sem.
Na co bych měl asi dotaz je jak správně a jak zapojit kapacitor.
Pak by se mě hodilo dozvědet se kam mám zapojit REMOTE kabely. ( A chtěl jsem se zeptat jestli to bude fungovat tak jak má, když si rádio musím zapínat a vypínat sám.. Nefunguje mi to na pootočení klíčkem.)
A o co mě jde asi nejvíc, je natažení kabeláže od zesilovače k reproduktorum ( předním ) jde o spojku co je ve dveřích ( Alfa Romeo 156 r.v 2000 ) nevím jak tam mám postupovat.
Jsem totální amater v tomhle ještě jsem to nedělal.. Nevím jestli to zvládnu ,ale kdyby se někdo našel a popsal by mi to byl bych rád .. Jinak to možná svěřím nějakým odborníkum .. :)
Děkuji předem
Bylo by dobré aby jsi napsal odkud jseš a domluvit se z někým at ti poradí osobně . Je toho celkem dost co chceš vědět a bylo by lepší se nad tím s někým sejít at vysvětlí co a jak .....
Existuje spousta možností zapojení a provedení kabelů a pokud ti tady víc lidí odpoví tak se v tom asi ztratíš, a to pomíjím to že je většinou půlka rad mimo :-D