Navštíveno 3629x

29.12.2012, 21:04 |
petis Jak napovídá název příspevku, potřebuju radu s RCA od procesoru k zesíkům.
Určitě je budu stavet, hotový kupovat nebudu. Dýlka cca 1m maximálně takže si mužu dovolit koupit neco lepšího:-)
pro doma jsem stavel signaly z kabelu TTAF 93001 Precision, a konektory AEC Connectors - RP 1281. Cenove velmi slušné.
Kabelu bude třeba 8m celkove v jednotlivých kabelech nebo 4 ve dvojtých.
Co jsem tak hledal tak se mi líbí kabel SUPRA dvojtej. myslím že by nemusel bejt špatnej. Konektory jsou slušny ty ACE. Ale nechám si poradit, od zkušenějších.
Ještě jedna vec optickej kabel. Bude stačit zase jeden metr, Jakej koupit??

29.12.2012, 21:14 |
koren v tyhle dylce uz jsou za "rozumno" mogami.
btw
[ Link ]

29.12.2012, 21:42 |
petis :-) vím oněm, ale myslím že to je zrovna ten o kterým minule prodavajcí psal že má problemy:-)

29.12.2012, 22:08 |
koren mi bylo jasny ze nejsem sam kdo ho sleduje:-)
ja uz sem xdp4000 prakticky odpiskal, za rozumno asi nesehnatelny. takze nakonec cla dph9300 - ma to BB, pres optiku k tomu cdc1805 a bude po pr...
ale k tematu: ja testnu mogami a aiv. pokud bastlit zkusil bych
[ Link ] mogami dela metraz taky
optiku bych neresil, porad to jsou jen nuly a jednicky
Optiku bych neřešil, "větší" hadice bude jen a pouze o psychoakustice. Mezi moje oblíbené a zaplatitelné patří momentálně Tasker TSK1301 asi jak sem se kdysi rozepisoval tady:
[ Link ] K tomu samo minimálně neutriky RCA, cokoliv levnějšího nemá smysl.
Mogami jsou luxusní, ale mě osobně se zdálo, že jsou trochu náchylné na rušení. I když, asi už je to pár let co jsem je měl, takže nedokážu objektivně říct.

29.12.2012, 22:38 |
petis Koren. Protože se říká líná huba atak dál. Našel jsem starej inzerat na polským foru o autohifi. Ten už sice nebyl ale dostal jsem kontakt na človeka kterej by možná moch mít:-)) A měl:-) Je zaplaceno a čekám až příde. :-)
Milhauzz: Díky zkusím pokoupit nejaký tyhle kabely a zkusím co to udělá doma. Pak se uvidí. co se týká konektoru, tak na Ebay se valí nejaký Hicony.
[ Link ] link na kabel od SUPRA
[ Link ]

29.12.2012, 22:59 |
koren petis: tak to gratuluju. a poprosim cenovku na mail, at vim za kolik se to da ted sehnat;-)

29.12.2012, 23:05 |
petis Koren: cenovka na mailu.

29.12.2012, 23:12 |
ivls ja mel kdysi mogami komplet na vsechna 4pasma a byl jsem maximalne spokojen
ale ted uz je asi neaktualni, pokud mas uz objednano

29.12.2012, 23:14 |
petis ivls: neee, objednáno nemám. Už hledám a vybírám asi tejden:-))

29.12.2012, 23:30 |
ivls to petis - spatne jsem tedy pochopil, takze, jak jsem psal, mogami za me velka spokojenost
Ja mam ako RCA pouzitu symetriku od Sommer Cable, a ako repro zas koaxialy od nich. Za tu cenu spokojnost, plus sa snimi dobre robilo, velke mnozstvo medenych vlasocnic, takze dobre ohybne kable ...

30.12.2012, 11:36 |
petis ivls: Vpohodě. Pořád se nemužu rozhodnout:-))
Ted me nasr.l GES. Konektory možné vyzvednout pouze osobně v Praze. Hoffa otravovat nebudu:-)
Koupím na Ebay ty Hicony, a uvidíme.
TommyDS: Od Sommer Cable mám repro kabel 2x6qmm doma ke sloupum, a asi dobrý:-)
budu hledat dál a uvidí se:-)