Navštíveno 2764x

Zdravím vás,
mám SW jbl gt5-12 a mám možnost sehnat 2Ch zesilovač Carpower hpb-1502 za 1200Kč nebo Crunch PZi 325.2 za 1200kč , ten je ale starý cca 5let. Který z těchto dvou by jste mi doporučili.
Kolik litrů by měla mít uzavřená ozvučnice pro tento subwoofer? Jsou vhodné PES kuličky k vytlumení ozvučnice

vzal bych HPB,vyzkousena kombinace a co s etyce tech kulicek tak uz preci selskym rozumem je jasne ze je to hovadina proboha
Carpower hpb-1502 ma zmereno 333W v mustku
Crunch PZi 325.2 bude mit cca 400-450W v mustku
HPB sem měl a byl sem spokojenej.
kde se porad bere ze ma carpower 333 W? Tady udavaji neco jinyho
[ Link ] tak jak to teda je :-) Ja bych bral hpb, i s 602 to hraje dobre
nechci mluvit za Pavla,ale myslim ze to ma zmerene primo on.
Tak jak to teda je? :-)) celkem me zajima, jestli na te strance s vykonama pisou chujoviny :-)
Jak to tedy je? Je to tak, že nemá 500W RMS. A jestli má jeden kousek 333W RMS a druhej 378W RMS je přeci úplně jedno, když výrobce uvádí 500W. To se ti taky může stát, že třetí kousek bude mít 312 W RMS. Takže bych věřil spíše Pavlovi a šel do PZi 325.2.
no presne jak pise Revilak...je to tak,ze kazdy zesik nema stejne a ja kdyzsi na jednom nameril tolik co pisu,oni o neco vic,v kazdem pripade je to o dost mene,nez uvadi vyrobce....
ono strasne zalezi pri jakem napeti ten vykon je mereny,tedy zda treba pri 12V a nebo pri 14,4V
Ja merim na 13,5V