Navštíveno 5838x

Právě mam rozebraný dveře a tak bych byl rád, kdyby někdo rychle reagoval xD Nevejde se mi tam reprák na hloubku, překáží tam tenhle šroub a kousek plechu, jaká je jeho funkce ? Drží tu tyčku co vede nahoru, je to vzpěra ? můžu to vyndat a dveře trochu oříznout ?

15.03.2013, 15:45 |
Toxxx No keby tam bol na nic tak tam neni asi ma opostatnenie.
Co je to za auto? Preco si si nezistil dopredu co ti tam vojde? Neni lepsie odpalit tapec ktory kupis za par korun alebo stahovacku??
Je to felicie. Ten reprák už sem měl doma , ty sem nekupoval. S tímdle sem nějak nepočítal. Chtěl sem to udělat tak, aby se to vlezlo do orig plastů jako tady
[ Link ]

15.03.2013, 15:57 |
Toxxx A si na doraz na tapec? No bud zmen repro ale musis ozeliet org mriezku. Ja myslim ze je to stahovacka. Vsak daj dolu okno a uvidis nie? Feldu som nemal tak netusim je to iba dohad.
Okynko sem daval dolu a nahoru ale ani se to nehne. Mam el. okna. Pokud bych tam chtel dat tohle repro tak musim teda pridat mdf krouzek a koupit neorigo mrizky a vic vyrezat plast...

15.03.2013, 16:14 |
CRK když si na to nemůžu šáhnout, tak těžko soudit, ale možná je to jen výztuž, jestli jo, tak bych to trošku vzal kladivem :) ale nepíšeš o kolik to tam nesedí... nestačila by jen menší redukce, popř. těsnění pod repro nebo není na repro ochrana, že bys jí jen sundal..?
no tak je to na okýnka xD to by asi nebylo dobrý řezat :-D

15.03.2013, 16:24 |
MARWiN | Upraveno: 2013-03-15 16:31:46
ta tyčka je kolejnice pro okno, takže na ní fakt nesahej...udělej si ještě jeden kroužek přes to a dá se to i tak pořád nacpat pod origo mřížky... akorát se ten plast musí uplně vyřezat, ale mám tam repro s montážní hloubkou kolem 70mm!
a hlavně než to přišroubuješ, tak tu MDFku natři nebo nastříkej něčím, ať ti to za měsíc neshnije, protože to sákne vodu jak prase! a taky si zamatlej barvou ty díry co vyvrtáš do dveří, stejnej případ, rezne to!
Já přidám jeden kroužek 30mm a pak uvidím no .... a ty máš 70 mm v felicii přímo ? máš stejnej typ dveří ?
dveře jsou stejný, taky mám přidávaný kroužky přes tyhle základní a taky jsem ti to psal v tom minulým tématu že se ti to bez dalších asi nevejde... mám z toho tunel jak prase a dole mi ten tapec sedí na tom kroužku, takže je asi 1cm od plechu odstátej, ale na zavírání to ničemu nevadí a dole to stejně není vidět..
případně pokud bych dal tyhle mřížky
[ Link ] to se spodní část našroubuje spolu s reprákem a vrchní se pak jen nacvakne, nebo jak to funguje ? Počítám s tím , že pasujou na každý repro
v podstatě jo, ale tyhle mřížky tam asi nedostaneš.. to bys musel uplně jinak začít a vyřezat kruh okolo těch MDF redukcí a bytek dotmelit/dolaminovat ideálně... ale ty origo mřížky tam prostě jdou a vypadá to asi milionkrát líp než nějaký tyhle paskvily
Nevíte někdo, jestli je v plzni nějakej kamenej obchod kde mají MDF kroužky a tlumící material ?
v Plzni jsou kluci z hifonicsu ne?
Repro tohle
[ Link ] neznam typ ani parametry, nevim či něco poznáte z fotek.
Tak tohle pod origo plast nevejde... maximal jsem tam rval cca 65mm vysoký repro a to už se musel otočit šroub na stahovačce a trochu ladit kladivem :-)
Bejt tebou tak se toho zbavím a pořídím něco s menší montážní hloubkou...bude to jednoduší než řezat plast
No a kolik maj tak cca hodnotu tyhle, kdybych je chtěl prodat ? A jaký bych měl koupit ? Chtěl bych nějakou levnou muziku, třeba do 1500Kč. 5,3 cm by se do dveří vešlo ?
[ Link ] dej tam tohle a budeš spokojenej...
Nemam zesilovač a rádio má 4x50W, je to levná rádio
[ Link ] má cenu k takovýmu rádiu dávat tak pěkný repro ? Co tohle repro
[ Link ] ??
Navíc ty za dvojku co mi nabízíš mají stejnou montážní hloubku jako ty co mam, takže bych si nepomohl...

17.03.2013, 21:53 |
dr.marty | Upraveno: 2013-03-17 21:53:47
a nechceš tam dát 13-ky,který tam mají být?Měl bych tu toto
[ Link ] .Na ceně by jsme se dohodli
13 ne, už mam doma MDF redukce, a fakt rád bych ty 16tky.
Asi půjdu do tohodle
[ Link ]
no jak myslíš,ale počítej s tím,že ty JBL z daleka nezahrajou to co ty MTX.Ať už 13-ky nebo 16-ky
Je lepší dát tam
[ Link ] a nebo
[ Link ] ? Spíš kompa nebo koax do prednich dveří ?
do dveří vždy kompa výšku jsi můžeš do trojhůelníku k zrcádku a zvuk je lepší
Za rozumné kačky ještě jakžtakž hrající komponenty jsou tyto Renegade
[ Link ] Člověk od toho nemůže čekat nějaké SQ, nebo basovou nálož, ale mezi jimi, čili základními JBL nepoznáš rozdíl. Pokud ti jde hlavně o kačky, mohl by si to ocenit. Jinak bych byl pro si těch pár korun přihodit a vzít ty RTS652, za svoje peníze hrají opravdu velmi dobře
[ Link ]
No podle těch fotek co jsi dával mají tvoje repro mont. hloubku něco kolem 80mm a ty MTX mají 60mm. Dával jsem do feldy a ten vyší model co má ještě větší a vešlo to tam. Jen je třeba dát matku od stahovačky dovnitř, trošku ji ohnout a sundat gumu z magnetu na repro, nic složitého....A fakt si kousek přišetři a lupni tam ty MTXa za ty prachy dobrá muzika i na radio.
Rover: ty moje repro maj mont hl. tak 65mm. Možná když dam tu matku z druhá strany a koupím ještě 3cm mdf krouzky tak to tam vleze. Jde o to, jestli se mi vejde MDF redukce (3,5cm) + krouzek (3cm) pod plasty.
Ta guma se sundavá jak ? Nemam tam gumu ale plast, nevim jestli se to dá sundat.
Revilo: Ty za dvojku vypadají fakt slušně, až něco našetřím , tak do nich možná pujdu ...
Pokud k tomu přidáš 30mm tak ti to pod plast nevejde.
Stou gumou se to vstahovalo k repro MTX.
A podle té fotky co si dával mi to přijde že máš mont. hloubku u těch repro víc jak 65mm.
To pravítko nezačíná od nuly, je tam ještě tak 4mm úsek než začnou čárky. Kdybych tam dával ty MTX, tak kolik musím přidat kroužek pokud mám vložku hlubokou 3,5cm ? 1,8 cm ?
Nakonec jsem pořídil
[ Link ] . Byly za 1300,- tak myslim dobrá koupě. Mam tam nejspíš dvě možnosti konfigurace výškáčů a nevim jestli je zapustit do tapecu a nebo je nechat koukat ven .Někde sem četl, že ideál je ve výšce hlavy a někde nad řadící pákou se mají protínat osy výškáčů, je to tak ?
NO nevím, asi dobrej prodejce.. :-D Tyto Autotek jsou naprosto to samé, co Renegade, jen to má jinou samolepku na magnetu. čili jsi zakoupil to samé, jen o 150 kaček dráž. Ale komu není rady, tomu není pomoci. Jinak nastavení výškáče to nemá.
Mozna blbej napad, ale je ten "sroub" na te kolejnici navareny, nebo je to klasicky sroub? Pokud klasicky, tak ho zkus otocit at je ta matka uvnitr dveri, ziskas par mm a treba to pomuze. Otazka kolik chybi no.
Sakra, že se msi toho nevšim xD Měl sem trvat tedy na těch JBLkach, co nadělam, nevadí, .... za poštu bych dal stejnak 150 tak takhle je to bez pošty a cena nakonec stejná ... Týpek v Hifonics říkal, že by v tom rozdíl bejt neměl, že v týhle cenový relaci hraje všecko stejně ...
Proffesor_W: jojo takovej nápad už tu byl , sice se tam špatne manipuluje, protože ten šroub drží takový hranatý ,,účko,, ale pokud bude chybět pár mm tak to zkusím
revilo: neni pro člověka který začiná když si zajde do krámu ,,ošahá´´ a když je koupí přímo v krámu a případné montáži nebo dotazech pomůžou?
Ano ušetřil by při nákupu 150 ale to by zase dal za poštovný, já si třeba rád nějaký repro rád poslechnu a pro konzultuju přímo v prodejně. A když budu chtít něco dražšího v řádce za xx tisíc tak si pro to klidně pro celou republiku dojedu
Neber to jako pomlouvání
endru, v tom máš určitě pravdu, ale zároveň nemáš. Skoro bych nesouhlasil. :-) Člověk by měl zajít do krámu, kde mají zkušenosti s širokým sortimentem, pak může prodávající náležitě poradit a hlavně odprezentovat. Jako "týpec v Hifonics říkal, že je to všechno stejné" fakt neberu, stejně tak nechápu, jak tedy kupující přišel k informaci, že má možnost nastavování úrovně výškáčů, když se tedy dobře poradil.. :-) Možná by si se divil, s čím se občas u nás lidi objeví s tím, že jim to nějaký prodejce poradil. Takže se nezlob ty, ale ne, nemáš pravdu, dle mě je lepší problematiku rozebrat na foru, nechat si přispět více lidmi, abych dostal objektivní širší názor a pak si když tak zajedu do prodejny, kde diskutované repro mají, abych si je tedy porovnal s ostatními a ověřil informace, které jsem vyzjistil i třeba zde na foru. Prodejce v prodejně ti z 99% nadělí to, co chce on, ne to, co chceš ty. Je to smutné, ale je to tak.. :-)

27.03.2013, 08:38 |
MARWiN | Upraveno: 2013-03-27 08:40:08
já spíš nechápu, že si někdo nenechá poradit! ty repra se tam prostě vejdou (na kroužky od rovera stačí asi 15 nebo 20mm další kroužek a problem solved...a žádný pitomý matky jsem neotáčel, mimochodem, jak pohneš s tou matkou riskuješ že se ti bude křížit okno... sám tam mám Morel Tempo 6, mají docela velkej magnet, takže ono není montážní hlouka jako montážní hloubka, ale ve finále záleží i na sklonu koše a velikosti magnetu...
ještě jinak.. Sklipky, změř nám kolik je místa mezi tou matkou a vnější hranou tý MDF redukce
Revilo: když už tu máme takový funny story..kamarád si koupil napájecí kabely a prodejce(raději jméno neprozradil) mu dal 20qmm s tím že větší by měly smysl tak na sestavu nad 60t. Kč :D docela frajer když umí určit průřez kabelu podle ceny instalace :D
Možná jsme ssi nerozumněli s tím ,,nastavením,, výškáčů ... myslel jsem jako, že mi přijde, že jsou tu na ty vejškáče dva různý domečky do kterých pasujou a že nevim jak je nejlíp přidělat na tapec a kam na ty dveře je dát, protože do sloupku u zrcátek se ve feldě nevejdou jako u oktávky třeba.
Jinak měřil sem to a teď mam hloubku 35mm a můžu přidat max 16mm aby se to vlezlo pod mřížku s vyřezanejma plastama ( Woodtechovi už sem poslal prachy a čekam až to přijde) . Takže hloubka kroužků bude 51mm a těch zbylých 6mm se vleze do tý prohlubně a zastaví se někde před tou matkou těsně. Tyhle 57 se tam vejdou, ale ty co sem měl předtím ty 65 by tam už nevlezly...
a nebo muzes trochu socharit :-D
[ Link ]
Myslím, že na sochaření nejsem dost zručnej, možná později xD Zatím zůstanu u originálu xD