Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Peugeot 206 SQ 2013

o Navštíveno 4018x o
o 22.03.2013, 19:16 | wefa
Zdravím,

když vidím, jak každý pracuje na změnách pro nastávající/běžící sezonu, přidám taky s troškou do mlýna. U mě nebude nic velkého, ale změny přeci jen jsou a budou snad ještě větší. Kdy vše bude, je jen otázkou času, kterého není tolik, jak já bych si představoval. Nastíním změny, které jsou v plánu a postupně přidám foto, jakmile se postoupí dále.

Počátek až po momentální stav je zde: [ Link ] .

Komponenty zůstaly stejné, ale určitě se bude měnit jejich pozice. Výšky dostaly nový pohon, kterým je Sinfoni Amplitude 45.2, který jim dodal úplně jiný rozměr. Výšky také půjdou směrovat jinak, ale hlavní změna bude u středobasů. Jejich současná pozice ve středu dveří se směrováním na palubku se změní a středobasy se přesunou více dopředu, níže a směrovat budou naopak do kabiny. Dnes zároveň dorazila poslední změna, která mě velmi potěšila. O basovou složku se postará nový woofer, z kterého mám obrovskou radost. RE Audio SR10 D4, konkrétně [ Link ] . Přijde do 20l uzavřenky poháněný 800W na 2ohmy(výkon změřený u Pavla528), který dodává stávající Audison.
Toť prozatím vše, dále už jen pokus ladit a ladit. Asistovat mi bude CD EASCA, které také nově přibylo.

Pár fotek z nové radosti:

o 22.03.2013, 19:17 | wefa

foto k příspěvku  od wefa

o 22.03.2013, 19:19 | wefa

o 22.03.2013, 19:20 | wefa

o 22.03.2013, 19:21 | wefa

o 22.03.2013, 19:27 | ladinek
A já tu tvoji instalaci hledal skrz MTX repa a ona se našla sama :) Koukám je to droga která chce víc a víc. Tak daleko jako ty nejsem , nevím co je aktiv zapojení atd, ale rád se budu těšit na další fota. Třeba jednou budu taky ahc positiv a už nebude vysvobození :) uložím si tento post :) do oblíbených, předtím jsem ho taky sledoval :)
o 22.03.2013, 19:30 | MARWiN | Upraveno: 2013-03-22 19:30:29
další magor :D (myšleno v dobrým)
letos bude ta sezona zjevně opravdu zajímavá ,když vidim co se tu rodí za instalace a že je jich čím dál víc
jen tak dál a dávej fotky ze stavby
o 22.03.2013, 20:14 | wefa | Upraveno: 2013-03-22 20:15:56
ladinek: Díky za podporu. Neboj, dopadneš stejně, taky jsem byl jako ty :D Aktiv, neee, to neee a je tam už nějakou dobu. Jen to chce více zkušeností s laděním. Posledně mi pomohlo Jirka (Revilo) a hned jsem byl jinde. Tvé auto bych si rád poslechl, tak třeba někdy :)

Marwin: Jooo, už to tak bude :D Fotky budou, ale tak rychle to nebude. Doufám, že se dostanu do stádia, že se budu moc ukázat a hlavně poprvé soutěžit :) Z těch dveří už mám teď hrůzu, heh.

Ale z woooferu mám ohromnou radost. Dnes jsem vybaloval jak malé děcko :D Má pěknou váhu, osobně jsem takový magnet na drobka nečekal...
o 23.03.2013, 12:52 | Milhauzz
Mno prima, kurnik, už mě taky svrbí prsty, garáž sice je, ale není nad to, dělat to venku na sluníčku. Přitom počasí nám nějak nepřeje :(

ALe jako Marwin, na letošní sezónu se vyloženě těším!
o 23.03.2013, 19:53 | Směty
Milhauzz: Taky jsem myslel že už budu dělat na sluníčku, zatím taky blbnu v garáži.. :o(
o 01.04.2013, 14:55 | radaman | Upraveno: 2013-04-01 14:56:20
Tak to jsem asi jedinej kdo si nechává poslední měsíce mrznout hrabky venku :-)

A to jaro furt nic....taky už mi to pr.á :-(
o 01.04.2013, 23:13 | wefa
Přes víkend se lepila bedna. Uzavřenka hotova, nepotahnutá, ale ještě otestuji a uvidíme. Trochu jsem komunikoval přímo s RE Audio, kteří mě směřují k BR, respektive k štěrbině, ale potřebné místo v kufru asi nedovolí. Fotky budou asi za 14 dní, kdy se dostanu k dokončení bedny a možná k druhé, pokud změním názor :D
o 02.04.2013, 08:29 | Směty
radaman: Bohužel i já zatím v chladnu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3153 sekund.