Zdravím,
když vidím, jak každý pracuje na změnách pro nastávající/běžící sezonu, přidám taky s troškou do mlýna. U mě nebude nic velkého, ale změny přeci jen jsou a budou snad ještě větší. Kdy vše bude, je jen otázkou času, kterého není tolik, jak já bych si představoval. Nastíním změny, které jsou v plánu a postupně přidám foto, jakmile se postoupí dále.
Počátek až po momentální stav je zde:
[ Link ] .
Komponenty zůstaly stejné, ale určitě se bude měnit jejich pozice. Výšky dostaly nový pohon, kterým je Sinfoni Amplitude 45.2, který jim dodal úplně jiný rozměr. Výšky také půjdou směrovat jinak, ale hlavní změna bude u středobasů. Jejich současná pozice ve středu dveří se směrováním na palubku se změní a středobasy se přesunou více dopředu, níže a směrovat budou naopak do kabiny. Dnes zároveň dorazila poslední změna, která mě velmi potěšila. O basovou složku se postará nový woofer, z kterého mám obrovskou radost. RE Audio SR10 D4, konkrétně
[ Link ] . Přijde do 20l uzavřenky poháněný 800W na 2ohmy(výkon změřený u Pavla528), který dodává stávající Audison.
Toť prozatím vše, dále už jen pokus ladit a ladit. Asistovat mi bude CD EASCA, které také nově přibylo.
Pár fotek z nové radosti: