Navštíveno 3116x 

30.03.2013, 15:43 | 
jucki čaute lidi . doufám že  mi tu poradíte .   vezmu to jednoduše . mám WOOFR  2x4ohm  (phaseevolution)  zesík emphaser 2K . když to chci připojit na 2ohm v můstku  tak se mi  zesík hodí do projectu a vypne se !  cím to muže být ?   jinak vse hraje jak má  1x4ohm  i na mustek . sem v koncích :))  díky za odpoved  Radek  tento zesík :  
[ Link ]  
na 2ohm v můstku hrajou koncový stupně zesilovače na 1ohm takže nejsou stabilní 

01.04.2013, 09:39 | 
jucki díkes za odpověd . trochu nechápu . jako že by ten EMPHASER neumel 2OHM v mustku ? podle výrobce  umí  jak 2 tak i 1 OHM . není možne že  by byl basak nebo zes v háji ?  díky

no bud mas KO zesik ,nebo SW-KO civka a ktera muze jit do zkratu a zesik hodi protect....
zesik muzu promerit popr. opravit

01.04.2013, 10:01 | 
jucki díkes za odpověd . trochu nechápu . jako že by ten EMPHASER neumel 2OHM v mustku ? podle výrobce  umí  jak 2 tak i 1 OHM . není možne že  by byl basak nebo zes v háji ?  díky

01.04.2013, 10:04 | 
jucki Pavel 528 : DÍKY   nejsem nejaký  technický typ  na proměřování  zesíku  .  stačí teda zmeřit ( multimetrem ) kanály na zesíku  a tím se mi vse vyjasní ?  pokud chapu dobře . díky 

01.04.2013, 10:20 | 
jucki  ted tu čtu  že mužeš  proměřit  aha :)  od kud si ? já sem z Olomouce .. zesík nemám dlouho  koupil sem ho pred týdnem přípaně ho reklamuji !  este jedna technická  MISTO MĚRENÍ  ZESÍKU  měl bych to poznat i po připojení na druhý SW ? zda to bude dělat  znovu .  ??  

01.04.2013, 10:27 | 
jucki  ted tu čtu  že mužeš  proměřit  aha :)  od kud si ? já sem z Olomouce .. zesík nemám dlouho  koupil sem ho pred týdnem přípaně ho reklamuji !  este jedna technická  MISTO MĚRENÍ  ZESÍKU  měl bych to poznat i po připojení na druhý SW ? zda to bude dělat  znovu .  ??  

01.04.2013, 10:37 | 

01.04.2013, 10:48 | 
jucki Pavle a jeste jedna takova věc dejme tomu že připojím kanal 1 na levou cívku tak SW hraje  . potom  na pravou tak hraje taky , s kanálem 2 udělám to same  a hraje jak má, ale  kdyz   kanal 1 dám na pravou a kanal 2 na levou tak to jen chrčí  a tepe  ale nehraje !  už fakt nevím :( 

01.04.2013, 10:54 | 
jucki Pavle a jeste jedna takova věc dejme tomu že připojím kanal 1 na levou cívku tak SW hraje  . potom  na pravou tak hraje taky , s kanálem 2 udělám to same  a hraje jak má, ale  kdyz   kanal 1 dám na pravou a kanal 2 na levou tak to jen chrčí  a tepe  ale nehraje !  už fakt nevím :( 

01.04.2013, 11:03 | 

01.04.2013, 13:29 | 
jucki Tááák a je to  po dlouhém zkoumání  se mi podařilo připojit  repro  do 2ohm  na zesík v můstku  bez toho  aby se  hodil do projectu :) což je pozitivní :D   vytahl sem ho z bedny  a připojil  novejma  drátama než co byli  z výroby .. a co se nestalo ..  shořel . .  začalo se  z nej hulit  a  prestal hrát uplne ..  takže asi  z nejvetší pravdepodobností  byl opravdu problem v SW ..  omlouvam se  že to píšu  2x až 3x jednu odpoved ale  vono to samo :(  ale i tak díkes za vase   odpovedi  caute 

a shorelo tedy repro?
no je tedy jasne,ze jedna civka byla KO a proto hazel protect