Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BMW e39 touring možná zastavba

o Navštíveno 2851x o
o 19.04.2013, 09:31 | Jerry159 | Upraveno: 2013-04-19 09:31:42
Čauvec lidi...dlouho jsem tu nebyl od té doby co jsem byl vrchní palič všech zesíku na kickeru v hyundai coupe... :D Ale auto už dva roky nemám a jezdím si v E39 touringu kvuli pohodlí ale časem docházím k tomu že mi začíná chybět muzika :D
Jde mi o to že tam mám originální autoradio s tv a palubním počítačem :-/ a tím padem tam není čisté radio že bych ho vyšoupl hodil rameček a dal nějaký radio normální co by se na něj mohlo hrát.
Takže jsem přemýšlel jak to vymyslet :D a nepřišel jsem na jiný důvod než to vymyslet tak že bych do přihrádky ke spolujezdcoj dal další radio a hrál přes něj. Bohužel je ted akortá krize :D a já přišel o zaměstnání ale hledám nové a nemám co dělat tak vymýšlím bejkárny :D a přemýšlel jsem zase na kickerem...kufr jak kráva velkej...ale nepotřebuji ho zase zacpat :D z těch zesíku co jsem měl a odzkoušel a spálil :D tak mi nejvíce vyhovoval Hifo TXI 1500D tak jsem přemýšlel o něm a kicker zase :) ale bud 2x10" nebo i 8" nebo 1x12" kabely ještě mám tak bych to neřešil baterku mám taky novou ...nedávno koupená. takže by se jednalo akorát o radio zesík a bedna a repro...nespěchám rozhodně na to pač už tolik peněz co sjem do toho poslal by mě zaplatilo za 4roky dovolený all inclusive :D takže bych zatím chtěl znát vaše názory a rady co a jak :) a když budou fotky a případně nápady děkuji :)

o 21.04.2013, 16:59 | hifim@ni@k
Tím pálením zesilovačů bych se být tebou ani nechlubil, hodně to vypovídá o tvé neznalosti.
Doplnění auta pouze subwooferem nesouvisí s hifi. Zkus si nejdříve poslechnout auto, které hraje vyváženě (většinou se to obejde bez pálení zesilovačů) a potom můžeš vymýšlet kam se vydat dále.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3121 sekund.