Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Mac audio star x 2.16, polarita výškových repro

o Navštíveno 2539x o
o 21.05.2013, 15:34 | ladinek
Potřebuju radu od někoho kdo tyhle měl nebo má.Ztratil jsem manuál k těmto repro [ Link ] Na středobasu je polarita jasná tam je naražený + a -. Na výškových už tak jasná není není tam psáno nic.Zapoměl jsem co je na výškách + a - Je tam černej kabel s bílým pruhem a bílej kabel.Teď jsem to zkoušel i zaměnit a nepocítím nějak zvukovej rozdíl, ale bylo to jen narychlo. Týká se to jen výškovýho repra, středobas vím. Teď mám bílej kabel + a černej s bílím proužkem minus. Pokud by je někdo měl dejte vědět :) díky!!!

o 22.05.2013, 19:49 | ladinek | Upraveno: 2013-05-22 19:50:28
Tak jsem na to asi přišel, kouknul jsem na origo kabely a konektory na středobasech vzadu kde mám origo kabely a + je černej a minus černej s bílím proužkem, takže jsem to teď zapojil dobře :) pro jistotu jsem psal na eschop , kde jsem je kupoval tak snad potvrdí to stejný.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.352 sekund.