Navštíveno 2860x

Poradi někdo nějake kvalitni(žadnou činu) 2din radio do 7tisic?Nemusi byt s dvd displayem.Dik za tipy.
dragoczskill ty woe to je dvoudin jak víno :D
ono těch 2din rádií bez lcd dnes už moc není..a když tak jsou sice vybaveny BT ale maj jen 1 nebo dva páry výstupů na zes viz třeba
[ Link ] a nebo
[ Link ] slušná ekonomi ucpávka 2 din díry bez HF
[ Link ] ... nicméně počítám že se tu někdo do mě stejně obuje jelikož je mě známo že jsem /////A positiv uchylák :D :D :D
Prihodil bych 990,-
A koupil si Kenwood ddx-4023bt
Budes mit i dvd a monitor
Osobně bych se na 2-DIN vyprdl a koupil dobré 1-DIN a k tomu třeba šuplik. To Pio, co posílal Mára je velmi dobré rádio, které stojí za hřích. Určitě lepší, jak jakékoliv jiné zde uvedené.

21.05.2013, 20:38 |
tazman | Upraveno: 2013-05-21 20:43:28
Jirko já netvrdím že jsou lepší... 80prs je vynikající rádio a ty 2din mu nešahaj po kotníky..ale ptal se na 2din... nadruhou stranu pokud mu nejde vysloveně o hifícký zvuk, parametry a možnosti nastavení a chce dvou din tak proč ne to co nahodil králík?
Diky moc chlapy za rady.Vim že sem tadyk psal o 2dinkovem ale nakonec sem se rozhodl že pujdu bud do toho pio
[ Link ] nebo do tohodle
[ Link ] nějaky nazor ktere hraje lip?Dik
sakra dal sem tadyk špatny odkaz :)Takže bud pioner
[ Link ] nebo kenwod
[ Link ]
Já jsem si toho 2 dinu nevšim :D
dragoczskill JSEM RAD ŽE SI HO SEM DAL :)
Pak taky zalezi co ma byt zbytek sestaby, z ceho hrajes a co planujes do budoucna
za mě tu 80prs ...umí aktiv ;)
Coz 99% lidi nevyuzije :-)
Já mám starší model podobný tomu kenwood konkrétně KDC BT61U, má to spousta nastevní zvuku, displaye a nevím čeho všeho ještě. Rádio to není špatné má bluetooth a usb, což jsem chtěl, ale když jsem ho kupoval za cenu přes 6000 čekal jsem od toho něco víc, zvukově mi to přijde hodně podobné předchozímu rádiu co jsem měl, což bylo Sony mex bt3700u, to ale nemělo tolik nastavení, na druhou stranu mi přišlo přehlednější :)
Za mě také 80PRS. Je to případná investice do budoucna. Kdyby si se pro toto rádio rozhodl, tak by nebyl problém dodat. Máme skladem. Klidně se ozvi a domluvíme se.. :-)