Navštíveno 4076x

25.05.2013, 10:56 |
Bukyn Zdravím,už asi 14 dní se nemohu rozhodnou pro nové audio do mého auta..Chtěl bych vyměnit stávající DANCE za něco normálního...
Má představa:
2din,1din LCD
Musí mít odnímatelný panel a mohlo by kamarádit s androidem(od applu nic nemám)
Líbí se mi Alpine IVA-D511 ale ta cena...
Měl jsem vždy rádia od alpinu tak nevím jak jsem na tom hudebně ostatní značky...
asi je lepší koupit levnější rádio a dát více do repro že?
Přední repro vyměnit za nějaké 2 pásmové kompy+zesík a případně vytlumit lehce dveře když vystačí finance:)
Zadní plato bych nechal prázdné a do kufru bych dal JBL GT5+A402 co mám ze starého auta..
Můj strop je 25tis což není moc takže na rádiu budu muset určitě slevit...
Poradíte prosím nějaké vyzkoušené komponenty z FII?
Případně mohl by někdo pomoci se zástavbou?Nemám bohužel prostory ani moc vhodné nářadí:( Jsem Pražák
Díky za každou radu
Bukyn

25.05.2013, 11:33 |
tazman | Upraveno: 2013-05-25 11:34:35
pokud alpine tak ics x7 by s androidem už měla fungovat
[ Link ] [ Link ] chtělo by to ověřit ...x8 třeba s samsungem galaxy by měla též fungovat...dle popisu na alpne stránkách..
[ Link ] toť ke kompatibilitě s android ..jo a tunelt pro android je normálně na android marketu
[ Link ]
tývado se mi sem poslal jen jeden řádek textu co sem napsal

25.05.2013, 11:36 |
tazman | Upraveno: 2013-05-25 11:43:48
[ Link ] [ Link ] chtělo by to ověřit ...x8 třeba s samsungem galaxy by měla též fungovat...dle popisu na alpne stránkách..
[ Link ] toť ke kompatibilitě s android ..jo a tunelt pro android je normálně na android marketu ... bohužel nemám ověřeno jestli to funguje s jiným androidem než s galaxy 3 :(

25.05.2013, 12:55 |
Bukyn Mám HTC Sensation ale třeba by to taky mohlo šlapat...a dokonce je i levnější než ta D511:)
Co nový Pio AVH-X7500BT?
[ Link ] S androidem maká v pohodě a cena mě přijde velmi zajímavá.
Přední komponenty Rainbow DL 6.2
[ Link ] Případně by byla možnost Focal PS 165
[ Link ] Odzkoušeno a v ceně 3500-4500 určitě nej volba.
Zvukově a výkonnostně velmi zajímavý zesilovač Digital Designs C2C
[ Link ] Takto mě to celkem vychází kolem 18t, takže na instalační matroš, jako je tlumení apod. by zbylo až až. Pokud by se ti něco z toho líbilo, klidně se ozvi (kontakty v profilu).

25.05.2013, 13:26 |
Bukyn Díky to zní zajímavě... Koukám že by se dala i případná instalace a hradec nevadí pokud se domluvíme a pujde to sfouknout třeba na počkání:)
na "počkání" by to asi nebylo, ale určitě by se to dalo zvládnout v rámci jednoho dne. Takže by sis když tak udělal výlet mno.. :-)
Udělejte fotodokumentaci, su zvědavej. Taky hodlám ve Fabii2 měnit audio a tahat kabeláž do kufru :-)

25.05.2013, 22:11 |
rebel ty rainbow neeeeeeeeeeee
když už tak ty focal
a zesik by sem dal 4 kanal určo ne ten 2ch
časem budeš chtit pridat neco a budes davat další zes to je zbytečny

25.05.2013, 22:14 |
rebel a když pio tak 2 din s pojistenim v praze se ti to hodi :-)
rebel nevidím důvod, proč by ty Rainbow neeee. Máme je i v panelu a v dané ceně hrají velmi zajímavě. Rozhodně lépe, jak Gladen RS, apod. Určitě bych se jich nebál a nezavrhoval je. 4ch podle mě postrádá smysl, když již jeden zesik má a chce předek + subwoofer.

26.05.2013, 08:28 |
rebel ze zesem jsem to napsal dle me vystižne hned .
Psal jsem že z duvodu ze bude treba i zadni dvere delat a pak bude shanet dalsi zes ale pokud si je jistej že zadni repro davat nebude tak pak mu postačí 2ch
proč ne ty rai? protože v tom jeho rozpočtu se daji dat lepší kompa a to že jsou v panelu neznamena že jsou nej

26.05.2013, 09:31 |
Bukyn | Upraveno: 2013-05-26 09:33:23
Kdyžtak mohu zvednout rozpočet na 30 tisíc jestli to pomůže ale už dlabu suchý chleba:)
Ve starém autě jsem měl 4x repro živené z rádia + sub v kufru tak jsem si říkal že přední repro se zesíkem bude stačit...samozřejmě bych dal repro i do zádu ale to asi časem kvůli penězům takže koupit 4ch zesík by nebylo marné a časem dokoupit jen repro...ale je pravda že nevím jak hraje předek jen s kufrem tak by to třeba stačilo...

26.05.2013, 09:37 |
rebel dobrej predek s kufrem hraje dobře jde o to kde budou umístěný ty vejškáče dal by sem je do A sloupku .
No to jsem si myslel že budou repro i vzadu proto sem psal o tom 4 kanalu 90% lidi to tak chce předek i zadek a jak si psal časem dat něco i dozadu

26.05.2013, 09:41 |
rebel Bukyn : mas to v mejlu
Podle mě je zadek naprosto zbytečný, pokud nevozíš často lidi vzadu. Možná tvé představy nejsou úplně v obraze co a jak se dá s předkem a subwooferem udělat. Osobně bych doporučoval si zajet někam a spolechnout si varianty. Pokud by si měl cestu k nám, dokázal bych ti předvézt varianty předek+zadek+subwoofer, nebo předek+subwoofer, nebo předek v aktivu+subwoofer. Potom by si asi měl víc jasno. Zvedání rozpočtu mě v tomto případě přijde naprosto zbytečné. Do 25t se musíš vejít i s případných 4ch a reproduktory na zadek, kdyby si na tom trval. Ale jak jsem řekl, nejlepší by byl nejprve výlet a zjistit co a jak..

26.05.2013, 11:23 |
rebel ano jako revi predek stači a vzadu není treba ale 90% to tam chce a dává to tam i já mam zadek ale staženej vesmes treba na film pro decka to je dobry mit i vzadu
Pokud chce slusny stereo pak predek je dobra varianta
Pokud bude chtit film tak pak maji zadni repro svuj vyznam

26.05.2013, 13:28 |
Bukyn Tak jestli se mi do ceny vejdou i zadní tak není co řešit...:)

26.05.2013, 13:41 |
rebel kral :ano tak tak jde o to na co to chce a pokud pro lidi vzadu tak i zadek je tam lepší
bukyn :jj to se vejdes i se zadkem do ceny pokud nebude radio za 20 000

26.05.2013, 13:42 |
rebel ale asi by sem dal dobré radio repro a zes a zadek bych řešil až pak
Zadek je na dvě věci.. Absolutní zbytečnost.

27.05.2013, 16:22 |
Bukyn Vyřešeno-domluveno:)