Navštíveno 3753x

Měl bych otázku, má cenu tahat mínus kabel od baterky az k zesilovači? nebo stačí jen v kufru dobře ukostřit?
Budu teď tahat kabely do O1 pro helix spxl 1000 a pro hifo recaro RX 8407 (4kanál) 4x120w rms, tahal bych totiž 2x50qmm a 1x35qmm jestli to není zbytečný a radši to ukostřit v kufru.
předtím jsem to měl ve focusu mk1 a už se tam ty 3 kabely dávaly docela blbě, tak jestli si nepřidělávám zbytečně práci, pokud není žádná výhoda mít mínus taženej rovnou z baterky
proc tahat 35mm a jeste 50mm? 50 staci pro oba a rozdvojit u zesiku

14.09.2013, 21:43 |
rebel tak tak natahnout 50 tku + a - a z bloku to vzadu rozdelit
- tahat urcite nemusíš od predni baterky,to nemá smysl(vtem pripade)
jestli ho máš tak bych tu 50 klidně natahnul.
takže po dvou dnech rozborky sborky auta, mám kabely natažený, natáh sem teda 50mm + i - od baterky, 3páry signálů tyto
[ Link ] mám ale problém u rádia mají moc dlouhé konektory, takže bych potřeboval nějaký konektory do L (rohový)doporučili byste mi nějaký kvalitou k těm cinchům
jelikož mas octavku tak musíš v zadu stejně vyříznout kříž. sem na mobilu jinak bych sem hodil odkaz
jo ten sem vyříz, ale stejně se tam nevejdou a rádio nejde úplně zasunout
Dobrá "Lka" jsou například tyto od Sinus Live
[ Link ]
a to jsou konektory který se napojej na ty co mám nebo se musej přepájet kabely na tyhle Lkový? ten obrázek tam je takovej zavádějící
Ty se napojí na ty, které máš.

16.09.2013, 19:24 |
buddy87 | Upraveno: 2013-09-16 19:28:02
aha no nevim jestli tam na to mám dost místa, rádio mám alpine 9855r a je to 6 kabelů nemám ponětí jak to tam nastrkám
když koukám na fotku toho rádia, tak možná ani ty Lkový konetory nezapojím všechny

Mam 9880R a měl sem tam zapojený vše a dal jsem tam krásně vše. Měl jsem jedno L od AIV a zpokojenost jinak pokud dáš ale 3 L tak tam nepujdou zapojit.
takže sem tam kde sem byl :-D jediný co mi zbejvá je koupit nějaký kratší konektory a přepájet si je, za rádiem je už nějakej filtr nebo co, nevim nezkoumal sem to, takže si můžu změřit délku těch svých konektorů a shánět kratší
L bych dal dolu a ostatní dva páry by si měl tam dát v pohodě.