Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zapojení MTX RTS652

o Navštíveno 3468x o
o 06.05.2014, 18:39 | dawe88
ahoj...dnes jsem si koupil nové repro do fabie a to MTX RTS652...jen sem se chtěl zeptat jak repro zapojit včetně výhybky? Výhybka má totiž jen + - vstup a + - výstup kterej pasuje na výškáč...takže chápu dobře, že na kabely z radia zapojim středobas a na něj ještě výhybku a za ní výškáč?
Já právě kdysi měl výhybku které měla výstup na středobas a i na výšku, tak sem teď z toho trošku jelen :/
A ještě něvíte jak široké MDF podložky bude potřeba do té Fabie když repro mají 60,5 hloubku?
Děkuji moc za rady :)

o 06.05.2014, 22:37 | Fonfy
no podlozky najlepsie 36mm je to presne pre tvoje repro, ale budes mat problem s tapacirom, bude sa ti jemne repro opierat zavesom o tapec a ked budes hrat na vyssiu hlasitost bude ti tapacir rezonovat. Odporucam skusit poriadne vytlmit tapacir nejakym stp silver a skusit, v kazdom pripade viac ako 36mm nedavaj a ked das menej tak sa ti nezmesti repro. K tej vyhybke, nie som si isty ale asi tak ako pises, ale to ti urcite poradia skusenejsi, ja som totiz pasiv este nehral :)
o 06.05.2014, 22:37 | Fonfy
samozrejme ak hovorime o skoda fabia I.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3373 sekund.