Navštíveno 5520x

16.09.2014, 00:25 |
Fonfy Ahojte ma tu niekto fotku upraveneho tapaciru na 2 stredobasy a fotku plechu dveri ako to vyriesit a kde bezpecne rezat druhy otvor? Vdaka!
Nech sa ti paci - doorboard pre Fabia I by Iltrade

16.09.2014, 18:55 |
wefa Moc pěkné, asi kluci šikovní :)

17.09.2014, 10:52 |
Fonfy | Upraveno: 2014-09-17 10:53:10
hlavne fotku plechu dveri
tebe sa clovek nezavdaci, vies co, ries si sam ...
to som sa sekol dve foto rovnaké

17.09.2014, 11:28 |
skoki sprav najprv poriadne to čo máš a potom vymýšlaj s 2mi reprákmi. Ešte si nepočul dobre hrať tie komponenty, ktoré máš v aute...
tak ako skoki píše: vo fábii by si musel urobiť komplet nové dvere z lamina aby ti vošli dve repra, tak ako ja. Teraz mám 206 peugeot s dvoma stredobasmi a je to opticky pekné ale naladiť sa to dá len ťažko.Vlastná skúsenosť. Daj iba jeden a daj mu poriadne W,.

17.09.2014, 13:24 |
Fonfy | Upraveno: 2014-09-17 13:25:44
macumoto: vdaka!! Tak nic z toho nebude teda. Pustim sa to vylaminovania a nasmerovania 1 menica a tak to aj ostane kedze mam neorigo elektriku na okna ktora je umiestnena presne tam kde bol manual. Cize nie je motorcek v tej hornej pozicii ale v tej dolnej v tesnej blizkosti repra.
Chcem teda upevnit mdf kruzok na tapacir zalaminovat a myslite ze diera aka tam je origo bude stacit? Alebo ju co najviac zvacsit? Ono to bude trochu hrat aj pod tapec potom a zvasci sa o trochu aj objem coho sa trochu bojim. Poradi niekto ako co najlepsie spravit dvere pre jeden menic s nasmerovanim hore ? Ak teda ten moj napad nie je dobry - neviem ci je.

17.09.2014, 13:26 |
Fonfy TommyDS: diky za foto ale zle som sa vyjadril zaujimal ma hlavne ten plech dveri..fotky tapacirov som uz videl aj predtym :)

17.09.2014, 21:08 |
tycon [ Link ] tu máš niečo čo som robil strašne dávno,snáď to už pochopíš

17.09.2014, 23:22 |
Fonfy ten tunel tam byt nemusi nie? ja to chcem spravit tak cca ako tycon ale nasmerovat repro hore cize spodok bude viac vycnievat este. A tym padom by som repro zachytil do tapaciru kde bude zalaminovany mdf kruzok a pod tapecom bude iba plech dveri s dierou moze to tak byt? alebo tam musi byt spraveny tunel a musi zozdau repro hrat vyhradne do priestoru pod plechom dveri. Snad ma pochopite.
Ak to spravis ako si pisal tak z toho bass nikdy nedosiahnes - tapacir nikdy nebude dost pevny aby si vyuzil maximalnu ucinnost repraku a premenil elektricku energiu, ktora ide do cievky na zvuk... Velka cast tej energie sa premeni na kineticku - rezonancia tapaciru (neber to tak ze budes pocut rezonovanie, ale pohyb motoru toho repraku sa prenesie do tapecu)...
Takze jedine riesenie - reprak uchytit cez MDF priamo na dvere, do tapecu zalaminovat kruzok do ktoreho osadis reprak a cele to dlhymi srobmi spojis - cize budes mat tunel...

18.09.2014, 13:21 |
Fonfy | Upraveno: 2014-09-18 13:22:00
super! vdaka :) tuto info som chcel. No ok len potom budem asi musiet skocit k nejakemu stolarovi a dat si spravit mdf tunel taky ktory bude na strane plechu dveri rovny a na strane tapaciru bude do uhla smerovany hore a nasledne na tapec pojde klasicky rovny zalaminovany po uhlom toho v plechu dveri a tie sa potom spolu zosrobuju..no proste konecne som to pochopil ako to ma byt ak to ma byt kvalitne ale bude zlozite to spravit pokial chcem repro smerovat hore.