Navštíveno 4770x

zdravím, mám problém.. mám zesilovač Crunch USA 500W X5005 a na pátej kanál zapojen GZRB 12BT. Gain mám tak na 90% a při vyšších hlasitostech dejme tomu tak 70% se zesilovač vypne a začne svítit diagnostic.. všechny equalizery a bass boosty jsem vypnul a furt to sáme.. Jinak když zapojím JBL T696L na 1-2kanál gain na 90% tak to hraje nahlas v pohodě.. nevím čím to může být že se ten zesilovač vypne pouze se subwoofrem? :( díky předem za radu
Na 99% slabé napájecí kabely nebo špatná kostra..
no špatná kostra u baterky by být neměla to bych měl mít špatný starty a ty mám v pohodě.. a u zesáku by při špatné kostře nehrály ani ovály ne?
Klasické reproduktory ti hrát budou. Zesilovač nebude mít takovou zátěž, čili ani ne takovou spotřebu. Samozřejmě jsem myslel špatnou kostru u zesilovače..
dneska jsem se nato díval a všechno vypadá v pohodě a subwoofer se furt při vyšších hlasitostech vypiná.. akorát kostra u baterky je na uchycení k převodovce? zrezlá ,ale tím to snad nebude.. už jsem ztoho zoufalý. ještě mě napadá jestli nemůže být špatné radio nebo 5kanál na zasilovači..
jakej napájecí kabel máš taženej k zesilovači ?

18.09.2014, 10:29 |
Jura77 | Upraveno: 2014-09-18 10:30:39
sorry tak nakonec tam je 16mm2
Nemáš někde dotyk mezi kabely na výstupech? Něco podobnýho už su viděl a dělalo to jedno vlákno z kabelu, který se dotýkalo vedlejšího káblu. Po pořádném uchycení do svorky to přestalo a fungovalo to jak má.
mám tam vidličku a pak to jde to svorky.. takže tohle vylučuji taky
A co kdyz das Gain jen na 50% co to bude delat?nebo na 25%??
Treba to ten zesik pri zatezi nedava .......na normalni hrani to je v poho?
tak jsem to všechno prošel znova a chybu jsem žádnou nenašel.. zkušel jsem na 5Kanálu ten subwoofer znova a jakmile dam gain na 25% a zasilím radio na max tak to vypne.. zkusil jsem to hodit na 1kanál místo repro a tam to hrálo klidně na plnej gain a na plnou hlasitost i když to bylo už zkreslený ,takže bych to viděl na chybu v 5kanálu..

18.09.2014, 22:49 |
Fonfy tak to daj Pavlovi opravit

18.09.2014, 22:50 |
rebel tak když jsi vše otestoval tak otevři zesík a koukni zdali tam není něco nafoukle nebo odpálené. A pak jedině poslat zesík třeba Pavlovi do Prahy at to ošéfuje
jjestli problém trvá mohu nabidnout servis.brno jezdím denne.?kontakt v profilu
díky všem co se snažily pomoct ,ale vyřešilo se to jiným zesilovačem. můžete lock. vyřešeno