Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Wifi v autě + notebook

o Navštíveno 9504x o
o 15.09.2017, 18:07 | klimecky
Zdravím! Protože mám časté zastávky a převážím kolegy i několik hodin, hledám nějaký způsob jak dostat do auta wifi. Máte někdo zkušenost s nejlepším řešením? A kterého operátora využít? Sháním také notebook který by se na jízdy autem hodil manželce (malý, ,přednosný hezký a levný :) )

Díky moc autařům za pomoc

o 15.09.2017, 18:42 | kiklop32
Hlavně ne vodafone
o 15.09.2017, 20:34 | M.a.R.i | Upraveno: 2017-09-15 20:35:14
Tak notebook nejakou vyssi radu od Dell a nebo pak od HP Probook/Elitebook aby sasi neco vydrzelo,kdyz se bude vozit v aute. PC za starsi 3-50k. Zalezi jak moc budes narocnej :). Ale pokud to bude na filmy, yt,net,tak do 5 koupis peknej starsi :).

A wifi? Jestli nejezdis porad ty samy trasy, tak nema cenu resit pokryti jednotlivych operatoru, protoze vsichni to budou mit prumerne stejne.

Akorat ve vyssich rychlostech je rychlost netu tragicka. Samozrejme by to chtelo ven nejakou externi antenu, at tomu trosku pomuzes :).
o 18.09.2017, 11:18 | klimecky | Upraveno: 2017-09-18 11:19:13
Proč ne vodafone? :) Mari: dá se macbook? žena chce maca ale ty nejnovejsi jsou sileny, premyslim nad starsim PRO což bych využil i já občas [ Link ]
o 18.09.2017, 12:34 | kiklop32
Firma přezbrojila z O2 na vodafone a telefonovat v autě mimo hlavní tahy ( někdy i na nich ) bez dementních otázek: Prosím? Ještě jednou? je nemyslitelné. Naopak když mi volá kolega na cestě Plzeň -> Karlovy Vary tak je to asi: Čau, co... kur... do pí...., zajeb... dafon. píííííííp.
o 18.09.2017, 15:58 | Georgedup
kiklop32 nevim,ale ja osobne jsem s vodafonem a jeho pokrytim spokojenej jezdim vetsinou trasu Jindrichuv Hradec -> Praha a jak pres Humpolec tak Tabor bez potizi. To same trasa Jindrichuv Hradec -> Spindleruv mlyn smer humpolec mimo dalnici celou cestu zapnuta navigace waze tedy online a uplne bez problemu. Jinak mam kamarada co bydli kousek od Prahy a u nej nejni poradne signal ani O2,T-Mobile a Vodafon
o 19.10.2017, 17:21 | DanD
No a co wifi vyřešit tím, že na jednom telefonu zapnete osobní hotspot. Tento telefon se pak bude nabíjet. Proč nekoupíš manželce tablet?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3031 sekund.