Zdravím, rozhodol som sa založiť znovu iné vlákno, aby tieto témy boli nejak oddelené.
Chcel by som sa poďakovať ľuďom, ktorý vyjadrili svoj názor k DSP .
Ako som spomínal, chcem mať v aute SPL hudbu, no aby nejak to aj znelo kvalitne, preto som sa pýtal, či sa oplatí investovať do dsp . Síce možno neviem rozoznať kvalitnú zvukovú nahrávku, no ale aj tak ... Ako som spomínal, nechcem hudbu na súťaže .
A teraz k veci, potrebujem pomôcť so správnym výberom reproduktorov pre moje požiadavky, rozmýšľam nad : Steg k7/K8, Ground Zero gzcc 165.2SQL, Pride - neviem aký model, všetko má malú citlivosť za mňa, prípadne aké by ste mi odporučili čo sa tyká POMER CENA/KVALITA . Lebo stegy môžem mať bez výškových repro 150€ pár a tie Groundzera s výškami už tiež za 150€ .
Čo už viem, tak po vašich radách nemám dávať repro do zadných dverí, ale mám si pripraviť scénu z predu . Čiže výškové repro pôjdu k čelnému sklu do stĺpiku a stredobass klasicky na pôvodné repro .
Ale stretol som sa s dvoma rôznými názormi po fórach a odborných článkov .
- Jedna skupina tvrdí, že je lepšie kúpiť do dverí jeden 20cm repro ako dva 16,5cm repro a druhá skupina zas tvrdí, že je lepšie mať dva 16,5cm reproduktory, tak teda ja teraz neviem, ako sa mám rozhodnúť a či mi treba dva reproduktory alebo nie :D
Asi najprv by bolo dobre:
- ake auto ?
- aky je celkovy rozpocet ? (Repra, zosiky, kable, tlmenie, atd)
- co tam mas uz teraz ?