Navštíveno 846x

26.03.2006, 15:28 |
petis Nevíte někdo o testu tohodle zesíku? Mám menší dilema a tak bych potřeboval neco o něm dozvědět. Díky
No par testu jsem videl na US forech,ale stranky ti nereknu:-(
Jinak je v Car@hifi test JL Audio Slash 250/1 a tam vyhral.
A co jsem videl i testy na tech US forech tak za zvuk,praxi,vybavu dostal skoro vzdy ty nejvyssi znamky,jen za laborator to bylo horsi hodnoceni kvuli jeho nezavislosti na zatizeni.
A jestli to chces na tu 8W7,tak bych to urcite zkusil.

26.03.2006, 17:31 |
petis JJ, bylo by to na 8W7. Ale chtěl bych pravě porovnat s DLS A6, co se týče Damping faktoru, výkonu.
No tak damp.faktor bude mit Slash urcite nizsi.
Ale tu 8W7 by schopne ukontrolovalo i to JL.Vykon co si pamatuji,tak mel 685 + -,nevim ted presne.

26.03.2006, 17:47 |
petis Výkonově to bude teda srovnatelný. Výrobce u Slashe píše damp faktor 500 na 4 ohmy a 50Hz, ale muže nít i víc třeba. Proto bych chtěl nějakej ten test.-)
Vykonove to vychazi skoro stejne.Ale damp.faktor u Slash(e) nebude urcite tak vysoky,jako u A6.Chce to trochu googlovat,na neco narazis.-)
Ale treba bude mit nekdo test te 500/1 popr.1000/1.To by i me zajimalo.

26.03.2006, 18:24 |
petis Pravě že už jsem trocu hledal a nic moc jsem nenašel. Možná by bylo dobrý sladit značku, ale ta A6 mě lákala odzačátku. Tak nevím no. To zas bude probdených nocí:-)))

26.03.2006, 18:34 |
Addict | Upraveno: 2006-03-26 18:35:42
...
jj vim,ze ses na DLS
O probdenych nocich mi ani nevykladej,taky jsem mel posledni dobou a aspon nejsem sam:-D
Ja bych zkusil ten Slash ikdyz A6 je taky hodne slusnej zesilovac,je to tezky no.

26.03.2006, 19:17 |
petis jj, je to děsný rozhodování. Ale největší prd*l je že je to všechno zatím v regálu v garáži a zatím není v plánu instalace:-) Možná až nekdy v pulce sezony až bude jiný auto na dB Drag:-)

26.03.2006, 20:19 |
prohifi.cz | Upraveno: 2006-03-26 20:20:35
2 petis: ja, ja bych ti poradil, jakej koupit :-)
jinak dodat samozrejme umime oba zesiky :-)

26.03.2006, 20:23 |
petis Milan:-)) jasný že bych se obrátil na tebe v obou případech:-))

26.03.2006, 20:49 |
Addict | Upraveno: 2006-03-26 20:50:34
to se nepocita,Milan je taky DLS pozzzitive:-).Chce to nejakyho nestranika:-P
petis:tak i s tim autem jsme na tom stejne,protoze ho mozna v dubnu budu prodavat.
Ale jinak myslim,ze chybu neudelas ani s jednim,zvlast na tak malou membranu.

26.03.2006, 20:53 |
petis Addict: Loučení s autem ti nezávidím:-(, to se mi stalo jednou a nebylo to nic moc, a to to ještě bylo auto bráchy.
Taky myslím že to DLS bude lepší. No je rozhodnuto:-)
1 kus JL 500/1 napredaj u mna icq 261-285-854

26.03.2006, 21:06 |
petis raksop: Díky za nabídku ale už je vybráno:-)
petis:jj,ale uz je na case,chci uz neco vetsiho,no uvidime treba ho nakonec ani neprodam a zustane mi:-)
Takze jdes do te A6ky?

27.03.2006, 22:29 |
petou dls a6 je v porovnani s jl audiom 500/1 v uplne inej lige, ten zvuk sa neda zrovnavat

28.03.2006, 18:17 |
mendo S A6-kou budes urcite spokojny,len ho musim otestovat v lete ci sa na nom nepopalim ako na GZ HA2350x

28.03.2006, 22:27 |
akim v prispevku vedla o JL pise Mario, ze na W7 je A6 nevyhovujuca... asi si nerozumeju... to len tak pre info...

28.03.2006, 23:49 |
K11 petou:tak jednoznacne bych to nevidel.
Slysel jsem Slash 250/1 i 500/1 a DLS A3 v mustku na 4 ohmech na stejnem HU i basaku jako JL 500/1.A3ka hrala v mustku na 4ohmech,kde dava 600W RMS a nezdalo se mi,ze by byl zvuk A3(pochybuji,ze bude zvuk az tak rozdilny mezi A3xA6) o nekolik trid vys nez ten Slash.
A taky musis brat,ze kazdy ma jine ucho a preferuje neco jineho.
Slash v testech nemel nikdy horsi znamku za zvuk,jak 1,1 ikdyz to neberu jako argument a sam podle testu nevybiram,ale myslim,ze ti co delaji testy do renom. carhifi casopisu,tak uz maji neco naposlouchane a jako voditko by to mohlo slouzit.
Takze bych to tak jednoznacne nevidel.

28.03.2006, 23:54 |
K11 Tim nerikam,ze A6 je horsi,jen jsem to myslel tak,ze podle tebe je A6 "uplne jina liga" a ja tvrdim,ze to az tak uplne neni.

29.03.2006, 10:27 |
petou | Upraveno: 2006-03-29 10:28:11
chalanisko sa v prispevku pytal na vlastnoti tohoto zosiku 500/1, pricom sa tu zvukovo zacal vyrovnavat a6, co jeho realne vlastnosti znacne zvelicuje, tak som len napisal svoj nazor
dls je podla mna na priame provnanie neadekvatna konkurencia z inej kategorie, comu zodpovedaju jeho zvukove vlastnosti dane nielen rozdielnou cenou ale i konstrukciou

29.03.2006, 12:21 |
petis Addict: nejspíš jo. ale jak to tady tak čtu tak zas nevím:-))
akim: Mario měl A6 na 10W7, tak se tomu nedivím:-)) Ale s 8W7 si snad poradí dobře. Je mi jasný že Slash je ktěm wooferum jak dělanej. Ale to chce všechno vyzkoušet. Když mi to nebude vyhovovat tak se to vymění:-)
K11: Asi bych neporovnával zvuk dvoukanálu a monobloku. Uslyším co ztoho bude:-))

29.03.2006, 23:25 |
K11 petou:prave,ze cenou jsou na tom + - stejne.
V konstrukci budou tyto zesilovace urcite rozdilne a kazdy jde jinou cestou jinak by asi neprorazily,kdyby byly vsechny stejne koncipovane at uz soucastkami,pouzitymi technologiemi....
Ale porad nechapu,jak to myslis,ze kdyz se nekdo snazi prirovnat A6 k serii Slash,tak jen zvelicuje jeho vlastnosti.A to je prave to co nechapu,tim myslis co?Nerikam,kdyby se srovnaval Slash 1000/1 a A6,kde uz je rozdil ve vykonu,cene a dalsich namerenych hodnotach,ale do jake tridy teda patri A6 vs 500/1?Neber si to nejak spatne,jen se ptam,protoze me to zajima,tak mi prosim odpovez.diky:-)
petis:ta A3 je schopna v mustku zateze cca.1 ohm a ja jsem ji slysel na 4 ohmy,coz si myslim,ze je jeste ten rezim,kde se da mluvit o kvalite a nemyslim,ze bude az takovy rozdil mezi A3 a A6.

30.03.2006, 19:04 |
petou no ide o to ze sa sice nachadzaju v podobnej cenovej katagorii aj ked u nas na slovensku a6 vychadza alebo vychadzala o kus drahsie, avsak jl audio je na nasom kontinente znacne predrazene co ich odcudzuje porovnavat s triedou na ktoru jednoducho nemaju a to sa tyka predovsetkym klasickych reprakov a zosilnovacov,
mal som tu cest porovnavat niekolko basovych zosilnovacov naraz vratane a6 aj 500/1, bolo to na slusnom aparate a jednym so subikov bol mimochodom aj w6 a v ramci kvality zvuku ten jl dost zaostaval, pricom zvuk bol niekde na urovni napriklad gzha 1.1200d, makky bublavy, bez kontroly na spodku, nehovoriac o rozliseni zvuku, nuz a tieto konce dokonca napriklad pomenre hravo prekonal iny gz a to 2350X ktory je navyse citelne lacnejsi, u nas skoro o 10 litrov,

30.03.2006, 19:44 |
K11 Jsem rad,ze jsi se k tomu vyjadril:-).
Ale hodne pises o subjektivnich dojmech a jak nekomu vyhovuji prezentnejsi vysky,tak nekdo ma rad zase vysky mekke bez prehnane hlasitosti.
A nerikej mi,ze na tom byl podobne jako GZ Hydrogen??,protoze i kdyz nerad,ale vytahnu test monoblocku,kde JLka zvitezily nad takovymi znackami jako napr. PG Xenon,Emphaser,Signat,ESX,Lanzar a to beru celkove hodnoceni,kde jak asi vis je i zapocitavana znamka z laboratore z ktere dostalo JL skoro vzdy nejhorsi hodnoceni ze vsech.Takze mi chces rict,ze Hydrogen od GZ zahraje lip nez tyto zminene zesilovace?
Muzes prosim napsat HU,nastaveni a dalsi retezec,ktery byl ve vasem testu?
Co se tyce kontroly,tak se bude A6 jen malo co vyrovnavat,ale zajimalo by me kolem kolika Hz si myslel tu vetu "bez kontroly na spodku"?Jestli myslis kolem 25Hz,tak tam stejne spada subsonic filter ikdyz ne kazdy ho musi pouzivat.
Ale jinak s tebou musim souhlasit s tim,ze JL Audio je v Evrope predrazene.
Je to taky tim,ze si to jmeno dokazalo vybudovat dobrymi vyrobky(mysleno predevsim subwoofery jako W6,W7,ale vlastne cela vyrobni rada wooferu od JL) a proto muze byt cena takto nadsazena vice nez ji maji dalsi US vyrobci a zajemci si je i tak koupi za tu "predrazenou" cenu.A zvlast na SK je dost lidi co ma JL woofery,zesilovace,repro.
To stejny plati i o PG,ktery vychazi jeste mnohem draz nez JL,kdyz si porovnas ceny USA x Evropa.

30.03.2006, 21:34 |
petou no ved pocuvanie a hodnotenie zvuku je vzdy subjektivna zalezitost a inak sa o tom ani neda vyjadrovat, na druhej strane ale najdeme vela objektivnych kriterii zasadnych aj pre laika resp. spotrebneho uzivatela,
navyse ak sa to ma zaviest do roviny vkusu alebo miery co sa komu paci a nepaci, tak kludne mozeme nazvat huciaci bas za vyborny lebo sa to niekomu moze pacit, mozeme to este podporit tym ze pocuva divnu nahravku na ktoru to znie zaujimavo a doplni to basy aj tam kde nie su,
predstav si situaciu ze pozapajas rovnake veci ako niekde v teste co si cital a budes pocuvat a zistovat ako co hra, nahodou by si prisiel k obdobnemu vysledku ako som napisal pred tym, ako sa k tomu postavis

30.03.2006, 21:49 |
petis Hlavně se nehádejte:-)))
Asi takhle. Pokud to nevyskouším u sebe v autě tak určitě nejde říc že ten a ten zesík bude nejlepší. Rozhod jsem se pro DLS, protože se mi líbí víc papírově, a taky dám na doporučení. Pokud to bude hrát na ho**o tak to vyměním a otom to je. Vyskoušet to na konkretní sestavě. Určitě bych se nebránil srovnávacích testu u mě v autě, ale abych koupil najednou několik zesíku, nato nemám. Aproto dám na radu a testy:-)

30.03.2006, 22:29 |
akim petou: dost onicom diskuzia... a hlavne po tom ako v casaku stale dookola vychvalujete DLS... nehovorim ze su zle, su urcite vynikajuce ale tak trochu mi to zavana tym, ze je niekto zatazeny na nejaku znacku... a to teda nie je objektivne.
Tym ze sa "vychvaluje" myslim tie mini komentare ako by bol niekto rad mat to v aute a podobne...a dokocna je to aj v poslednom cisle, kde je test DLS ref. ;))
Inac nemam proti DLS nic, dokonca som aj uvazoval nieco skusit.
Kaslete na to,stejne k nicemu nedojdete a kazdy si budete hajit svy nazory.
Sice uz je trochu moc srovnavat Slash s GZ Hydrogen,ale nikomu jeho nazor neberu.Driv jsem mel chvili GZ2350X a musim rict,ze to tak spatny nebylo.
Ale jak pise petis,chce to vsechno vyzkouset a potom se muze rikat zda je ci neni vhodny prave pro ten a ten woofer.No ale kdyz zase ctu to co napsal Mario o A6+W7,tak nevim a pripada mi,ze uz to vyzkousene je.
akim:co k tomu dodat:-(.Pokud vim,tak driv se na SK hodne vychvalovalo GZ,tak ze by ted DLS?
Ale zase DLS si myslim,ze dela hodne dobre veci a o A6 bych nepochyboval.

31.03.2006, 11:06 |
akim DLS je bezpochyby super znacka a ma vynikajuce produkty, to som ani nikdy nechcel spochybnit...
akim:ta posledni veta nebyla na tebe,to bylo vseobecne,ze i s tou A6 chybu neudela.
Jen si driv pamatuji doby,kdy se hooodne vychvalovalo GZ...

01.04.2006, 09:54 |
petou Akim: teraz akoze nechapem, ked ti nase testy hrali do karat tak si pomocou nich argumentoval aj na tomto fore a kopiroval si sem cele hodnotenia, pokial sa ti uz vsak nieco nepaci okamzite prehodis nazor a znacnes nas obvinovat ze nie sme objektivny odborne zdatny a podobne taraniny, na to ti poviem ibato ze sme na to za akych podmienok casak vychadza a aka citaleska obec ho konzumuje vratane teba, objetkivny az moz,
k tej debate o nicom sa radsej nevyjadruj pretoze ako jediny som sa tu podrobnejsie zacal zaoberat zvukom ako takym a nie stylom hodnotenia hodi nehodi a paci ci nepaci, napriklad od teba som este nic konstruktivne co sa tyka autohifi necital, popravde okrem diskuzii na temu muzika kde si velmi zdatny spolocnik na debatu
preco by niekto nemohol napisat ze by to chcel mat v aute, je to jasnym priznakom toho ze sa mu dany produkt paci a je s nim spokojny a nie toho ze mu umelo nadrziava, pokial nadhodnocujeme znacku dls, ako je mozne ze sme na celej ciare zrusili top produkt v teste iridium 6,2 s tym ze je to dost zle a potom niekde napisali ze pri zosilnovacoch sa clovek nikdy nesekne pretoze kazda seria je v ramci ceny to najlepsie co sa da kupit, tak isto aj lacne kompa dls kde tvrdim ze dlc ca6 hra ju lepsie ako vyssie ps6 a r6a, pretoze som ich vsetky mal zapojene vedla seba a pocuval
nadrziavanie znacke gz, tak na to ti napisem iba tolko ze doteraz nam to nevie Moncol alias Maxim odpustit, ako sme mu zrusili uraniove kompa, lebo je to prosto za tie prachy tazky sit a takto by sa dalo pokracovat dalej u kazdej znacky pricom jl a jeho 500/1 nie je vinimkou,
akim tymto ta srdecne pozyvam na najblizsi test nejakych vaznejsich veci co budeme robit, aby si sa na vlastne usi presvedcil o tom co tu pisem,

01.04.2006, 11:53 |
akim petou: vobec si nepochopil ako som to myslel. Je pravda to co som napisal, overil som si to totiz este raz v casakoch. Jednoducho je to tam, ze ako ma kto zalusk na A6 a podobne. Mne osobne to je fakt jedno ale uz je to ovplivnovanie a nie objektivnost.
A jasne som napisal, ze znacku DLS ako taku povazujem za velmi dobru a ani som to nikdy nechcel spochybnit.
Vo vasom teste vyhralo DLS urcite pravom. Samozrejme ale treba pripomenut, ze test prebehol bez akehokolvek delenia, proste zosiky vsetkych kategorii v nejakych cenach.
Vratme sa teda k povodnej teme, ktora sa tu zacala vyvijat. Niekto tu porovnal 500/1 s A6...
Podla teba je A6 zvukovo v uplne inej lige, podla mna je tiez lepsia, ale uplne zas tak ina liga to nebude. Kombinaciu s W7 si asi nepocul ani ty a jedinu verejnu prakticku skusenost s takou kombinaciou ma Mario, ktory sa uz vyjadril.
Chcel by som aj zdoraznit, ze tu uz nie sme v casopise takze tie ceny z cennikov tiez nie su uplne idealne... clovek ktory sa vyzna si vie tieto veci zohnat podstatne lacnejsie a v tomto pripade sa da slash 500/1 zohnat lacnejsie ako A6, takze je to zase len + ;)
a k tym testom, ktore mi hrali do karat - mozem dohladat ten prispevok ak chces, pisal som tam len to, ze v casopise pisete nieco ine a na forum zase nieco ine... opat ti pripomeniem vetu z casopisu - spojenim JL a Phoenix Gold vznike DLS ;)) (obrazne je to tam presne takto napisane,nechce sa mi teraz hladat casopis)

01.04.2006, 14:15 |
petou hlavne pohoda, uz sa to prilis odklana od povodnej temy
zastavam nazor ze zrovnanie tychto zosilnovacov nebolo vhodne plus vsetky tie veci naokolo, co si z toho kto vyberie je uz na nom

01.04.2006, 19:05 |
petis Fakt se nehádejte. je to zbytečný, protože chleba stejně levnější nebude:-))
Ale jak už jsem napsal nahoře. Kdybych měl pořád vybírat tak si nevyberu. Kdyby se daly porovnat ty zesíky tak je to v pohodě, a určitě bych mezi nima rozhodl, třeba i ve prospěch JL, ale dokad je nebudu mít naposlouchaný v autě, tak je to všechno pouze papírový porovnání, a hodnocení ostatních.

01.04.2006, 22:32 |
K11 Uz se k tomu dal nebudu nejak vyjadrovat.
Jen par radku: v mem zminovanem testu Car@hifi,kde byl test monoblocku napr. A6,LRx,Lanzar,Emph.,ESX,Helix A1 a JL Audio ze serie e!!!! konkretne e1400D,ktery je i podle JL Audia o par trid niz nez serie Slash.
Tady souhlasim s tim co bylo napsany uz predtim,ze vetsi cena obecne pro cele JLA ho predurcuje ke srovnani se zesilovaci,ktery za stejnou cenu predvedou lepsi "predstaveni" a i v laboratori na tom budou lepe,kvuli pouzitym soucastkam a technologii.
Ale stejne pripomenu,ze za zvuk dostala A6 souhrnou znamku 1,1 a JLA 1,3(napr. Helix A1 dostal 1,4),coz uplne tak propastny rozdil neni.Kdyby mela znamku 1,7 tak bych s tebou souhlasil petou a to jeste porad srovnavame se serii E.Takze mi pripada prirovnani,A6 k 500/1 je zvukem uplne jina liga,docela nemistne.Nerikam,ze na tom neni zvukove lepe,ale tohle je moc.Podle toho by byla A6 oproti vsem zbyvajicim zesilovacum uplne jina liga.
A je to to,co me na tom stvalo
Uz se k tomu dal nebudu nejak vyjadrovat,protoze jak uz psali ti nade mnou,tak to stejne nikam nevede.

01.04.2006, 23:07 |
akim k11 :)) ved normalna diskuzia... btw. uz z konstrukcie jednotlivych zosikov sa da urcit nejaky favorit a to hlavne z praktickych skusenosti. Mam tym na mysli, ze dnesne digitalne zosiky su sice uz na slusnej urovni,ale zvukovo stale zaostavaju za klasickou konstrukciou. Vsetko ma svoje pro a proti a jednoducho tie D zatial nehraju tak ako by sa cakalo. S tymto snad bude suhlasit aj Petou.
Na druhu stranu maju ovela vyssi vykon, pri mensej spotrebe a teplote.
Ale je to vlastne len o osobnych narokoch. Mal som dost dlhu dobu digitalny monoblok, mal som aj vyhrady hned od zaciatku (nie som audiofil ale zmena z analogu na D bola pocut) ale casom som si zvykol.

01.04.2006, 23:10 |
akim ...Slash 500/1 je D
ak by sa spravil test cisto D tak si myslim, ze je JL na poprednych miestach, ak zmiesane, dopadne to tak ako to uz dopadlo v SK casaku.

01.04.2006, 23:20 |
K11 jiste a souhlasim
ze A bude mit zatim "vzdy" lepsi zvuk at uz hloubky....
Ale slo mi o to,ze nekdo tvrdi,ze je neco uplne jina trida a pod tim si ja predstavim rozdil min. 2 trid a to proste SlashxA6 neni.
Jinak nestavim na testech v casopisech,radsi si 1 poslechnu nez abych potom nekolikrat cetl nejaky test,ale proste tahle debata k tomu svadela.
A kdyz dosatne serie E od JL A lepsi znamku za zvuk jak treba zminovana Helix A1(o ktere uz padlo taky par slov a to s kladnym hodnocenim zvuku) nebo i mnoho dalsich a neni uplne takovy rozdil v hodnoceni mezi A6 a e1400D,tak to o necem svedci.A to se bavime porad v rovine porovnani tridy E,kde Slash bude zase o neco dal.
A je mi to jedno,at si kazdy rika co chce,ja mam na to svuj nazor a to nejsem zastancem ani jedne z techto znacek.

02.04.2006, 11:27 |
petou chalani akoze nic proti vam ale niekedy sa nestiham smiat,
akim neviem, ale mam ten dojem ze my v casku sme boli jedni z prvych, ktory zacali o d-ckovych koncakoch tvrdit ze su predrazene a podla zvukovych vlastnosti by mali byt aspon o 1/3 lacnejsie, pricom tento nazor uz zastavan nejaky ten rok,
nemci napriklad vzdy len pisali, ze to hra makksie a bublavejsie, lenze tie koncaky hraju aj podstatne horsie rozlisenie a skor sa zahlacuju, bez ohladu na mozny vyssi vykon, co je tiez diskutabilne pretoze aj vykonove parametre su tiez iba priemerne
napriklad za cca 15 litrov si vieme kupit cca 800 rms na 2 ohmy, pricom hraju lepsie ako 500 na dva za 25 litrov ktore dava jl audio gz a este dalsie,
zvukovy charakter je taky ako sa pisalo, teda z absolutneho hladiska nema silu na spodkoch, nevladzu na tazke mebrany a ani na male closed bedne s vyssim qtc, hraju makky a bublavy bas a uprednostnuju fiziologicky pocit pre akustickym, co je sposobene hlavne nedostatocnou kontrolou,
navyse ma nezaujima ci za to moze taka ci onaka konstrukcia, pokial nejaky koniec hra citelne lepsie v podobnej cenovej kategorii okamzite prestavam riesit na co by sa ten slabsi hodil ci nehodil, jednoducho stratil vyznam a neoplati sa vobeci nic riesit, pokial nebude za naozaj lakavu cenu, co sice uprvavi jeho pomer cena vykon ale nie kvalitu v ramci absolutneho hodnotenia, potom je to ale otazka toho ci niekto riesi znacky, dizajny, hajendovu onaniu alebo riesi zvuk
pokial ma stat nova a6 20 ceskych tak nove jl tak niekde okolo 12 ceskych a potom budu mat obdnobny pomer cena vykon, v pripade ze to ma moznost niekto kupit v rovnakej cene, tak zostava uz len konstatovat ze nie je co riesit, neobstoji ani argumentacia doslednejsieho napajania, ktore si vynuti dalsie mozne investicie, neriesime uz bezne ozvucenie pre masovkarov za 5 korun, pokial si to niekto nechce uvedomit tak taketo masiny si vobec nezasluzi,
nechcem sa nejako heroizovat, ale ja som tie koncaky porovnaval priamo medzi sebou i s dalsim clovekom a zistene rozdiely som aj podla toho prezentoval, na w6 hral jl podstatne bublavejsie a makko na spodkoch s celkovo priemernym rozlisenim v racmci svojej ceny, podla mojich skusenosti bol ten rozdiel v takej miere, aby som si dovolil napisat ze ten rozdiel tam je, navyse sa to takto bude spravat na kazdej subwooferovej aplikacii vratane w7,
neviem v com mate problem ze bol jl niekde na urovni dckoveho gzha, to akoze nemoze byt jl az taky zly reprektive opacne to gz take dobre?
okrem toho ani ten gz nedopadol vobec dobre a zvukove hodnotenie dostal priemerne, pricom sa napisalo ze napriklad pozname zosilnovac ktory v moc cenach stoji o nas o 10 tisic menj a je na to zvukovo onieco lespie, co si ma clovek mysliet ked jeho zosik za 25 prekona iny za 15, ze zle pocuje alebo potom kvalita vobec nekoresponduje s narastom ceny
je mozne ze pre urcitu posluchacku obec by boli zistene rozdiely minimalne alebo zanedbatelne, ale to po pravde neviem objetkivne posudit, navyse to nie je padnym argumetnom aby som sa uspokojil podla vsetkych ukazovatelov z horsou masinou aj ked ten rozdiel nie je pre mna nejako zvlast vyznamny, pokial zasa neriesim vsetko ine ako zvuk

03.04.2006, 11:20 |
petis Takovou zhuřivou debatu jsem tu rozject nechtěl:-)))
Ale zas na druhou stranu je dobře že se tu něco řeší:-))

03.04.2006, 13:24 |
petis Jinak včera proběhnul menší test na LRx 1.400, a mužu říct že jsem od toho zesíku čekal víc, woofer má psano sice 250W rms, ale Audison sním moc necvičil. Na Rock to neudělalo skoro nic. Ale negři jako moc dobrý, bass byl tvrdej hutnej, no zkrátka bylo to dobrý. Ale chce to tak dvakrát víc výkonu:-))