Navštíveno 548x

Stale casteji se od prodejcu autohifi dozvidam pomluvy na firmu Sinus Live. Oznacujou to jako velmi spatnou zalezitost. Tak treba ze kapacitor stoji za h...o zeto je takova mr..a ze jejich zbozi je mnohem kvalitnejsi a neokoukane. Ze napajeci kabeli od Sinusu jsou s....y. Jake zkusenosti mate vy na toto zbozi??? Myslim tim pomer
kvalita - cena.

31.03.2006, 16:07 |
petis Na dB Drag mám dva digi monobloky SL A1500 a nestěžuju si za tu cenu.

31.03.2006, 16:25 |
Kamil napájecí kabeláž mám komplet Sinus Live + tenhle kapacitor a spokojenost.
jde spis o to co schanis, je to zakladni trida, jsou lepsi veci a taky horsi...
to kral007 a v porovnani s Carpower?
porovnani by bylo dost obecne...
kabelaz: carpower je ohebnejsi a levnejsi, a napajeci navic postribrena takze + pro Carpower
kapacitory: carpower ma vetsi vyber, ruznou kapacitu a tvary + pro carpower
prislusenstvi: levnejsi nez SL napr.ANL pojistky za 30,-Kc pouzdo na 50qmm za 325,-kc +pro carpower
SW: jednoznacne carpower
zesiky: jednoznacne carpower
repro: no jsou znacky kterym bych dal prednost pred obojim, ale carpower ma dalko sirsi vyber
signalova kabelaz: co dela Basi je stejne jako carpower a stoji to tak 1/3ceny
je to muj nazor
porovnavas neco konkretniho?
Dekuji kral007 Porovnaval jsem capacitor s obrazku s nejlevnejsim od Carpower.
v zakladni tride kapacitoru bych tolik rozdilu nehledal, bude to podobne jen si vyber design co se Ti libi...
PS: ve Sterboholich je jen dilna,nebo take prodejna s vystavenym zboz?
50/50 :-)
klidne zavolej a prijed se podivat
dobry je domluvit se predem, o vikend jsem pryc a v tydnu jedu do nemecka
608 73 60 78
muzeme pokecat
OK dik za ochotu,ted jsem zrovna tak 3km od tebe. V lete budu potrebovat Exide tak asi od tebe.

31.03.2006, 17:44 |
clown zesik v cene SL bych si vybral jinej .. s kabelazi nemam problem .. a rekl bych, ze nejsem sam .. ano je to zakladni trida .. ale za ty penize je to furt slusny ... potkas zvucnejsi jmena a vetsi sroty ...

01.04.2006, 06:04 |
Augi mám 50-ku napájecí kabel od SL na Helix DB 1000.2 vypadá to, že ty 2kW tama protečou :-)
mam dva signaly od SL, jsou mi k nicemu, v pripade zajmu se ozvi..
To Martyn ja nic neschanim.Jen jsem chtel veded vas nazor,zamrzelo mi to ze jse prodejci takhle vyjadruji ke slusnym vjecim a nabizeji treba jeste vjetsi smejd.