Navštíveno 371x

co rikate na tyhle kompa zaujala me u nich hlavne ta cena nebo jsou o hodne lepsi hertz HSK165 co kdybych dal ty sinusy do zadu
diky
Nevim jake jsou sinus ale ja mam HSK 165 a jsem super spokojen zahrat umi dost dobre kdyz je nakrmis a misto Nea 25 bych dal T3ku :o)))

21.05.2006, 11:40 |
clown ty SLka je treba nakrmit !!!
pokud nekdo srovnaval HSK s Helix Blue .. tak tohle je o hoodne jinde ...
a taky to ma uplne jinou montazni hloubku, pac to ma dost velkej magnet ..
dost prijemne vysky ..
proste jinak do dveri pujdou hertze a co do plata? budou OK ty sinusy nebo tam mam dat taky ty hertze? jde mi o kvalitu posledni moznost ovaly????!!!
jsem s toho na prasky mate me na svedomi :-)))))))

21.05.2006, 12:48 |
clown v tom pripade bych to znackove nemichal
f celku ranec hertze muzu mit za 4500

21.05.2006, 16:08 |
clown to by bylo fajn ..
HSK vepredu a DLS MS6 na zadek .. :o))))))))))))))
Jinak ty MS6 tady někdo prodával za pěkný kačky a skoro nový. A údajně hrajou líp než ty Hertzy:o) Ale je to otázka, protože asi styl hudby, nevim, ale:
RyVeSaci píšou: Repra která umi podat velmi vyrovnane cele pasmo. Zkousel jsem je dat do boxu a neveril jsem svym usim jak zahraly odspodu. Proto jsem jim venoval trochu usili a udelal pro ne v aute extra ozvucnici. Hrajo vbelmi prirozene ve stredech i ve vyskach, nezda se mi ze by nejak razantne pribarvovaly zvuk. Ve srovnani s kovovymi vyskami, ktere byvaji libive (MacIron apod.) zahrajou velmi plasticky a prirozene. Je nutne je slyset!