Navštíveno 232x

tak jsem koupil ty Hertz DSK 130.dám je do zadu do octy.ale chtěl bych poprosit vás zasvěcených,jak na to.jsou tam dvoje výhybky 100 a 200.100-budou asi na výšky a 200 na středobas.budu to zapojovat sám.z rádia do výhybky a z výhybky na repro?nebo nebyl by někde nějaké schéma zapojení?

13.10.2005, 18:33 |
Ladza jo je to tak tady máš oskenovanej obrázek z Hertz DSK 165 co mam doma a toho listu si nevšímej ten se mi tam nák připlet.

ale na obrázku 9 je výstup na jedné straně a obr. 10 je zas na druhé.nebo ne?na obr.9 jde výškáč do výhybky a z výhy bka do rádia a na obr. 10 je to z rádia do výhybky a z výhybky do repro.já jen jestli se musí dodržet směr.omlouvám se za tak blbé otázky,ale sem absolutní začátečník.tak sorry.

13.10.2005, 20:05 |
Ladza většinou na výhybce bývá jeden konec s něčím co se dá zasunout (te´d nezpomínám jak se tomu říká) do repro a na druhý straně jsou jen konce dvoulinky která jde do rádia nebo zesíku . ale myslím že to je jedno hlavně to musí byt v tomto pořadí z rádia do vyhybky a z ní k repro prostě vyhybka uprostřed. jak to máš na obrázku tam kde konci kabel bude radio

jo to je mě jasné.ale že na té výhybce je šipka a symbol repra na konci,tak sem myslel,že to musí jít jen tím směrem.takže to je jedno.hlavně výhybka mezi rádio a reprák?

14.10.2005, 08:14 |
Ladza já bych to radši zapojil tak jak to tam píšou podle tý šipky jestli tam je
šipka tam je-na levo.na pravo-repro.tak si myslím,že z rádia do výhybky a z výhybky do repro-tak je to u DX 200-obr.10.ale DX 100-to má na obr.opačně-výška do výhybky,z výhybky do rádia.tak sem z toho jelen a navíc jsem to nikdy nedělal.