Navštíveno 1862x

26.02.2007, 17:41 |
jao01 Nema s nim niekto skusenosti alebo mam v tej cene uvazovat o niecom inom. Dik za odpovede.

zalezi co od toho cekas,ja mam sice vyssi model (Casablanca),ale prijem radia je best,ovladani zatim jasne nejlepsi ktere jsem v aute mel (pioneer neznam tak mozna..),skvele spolupracuje s Bluetooth HF a se zvukem jsem taky velice spokojen. Takze pokud prekousnes ten kontroverzni design tak muzu urcite doporucit.

26.02.2007, 21:24 |
jao01 Potrebujem ho len do druheho auta inac mam Pioneer 6800 a som snim dost spokojny.Prednim som mal Blaupunkt Los Angeles MP71 snim som bol dost spokojny az nato ze sa nedal odoberat panel len sa vyberala karta. Ide oto teraz som si len tak na pocuvanie kupil pouzite radio JVC KD-G312 a nejak sa mi ten zvuk nepaci aj ked mam repraky len v prednych dverach JBL GTO 526e a dvere su vytlmene tak to hraje divne zaujima ma ako je natom ten Blaupunkt ci sa nieco zmeni ak to JVC vymenim alebo je to na tych reprakoch co mam jedno a je skoda do toho investovat.
montoval jsem ho do octavky nelibilo se mi ze jsem si musel dokoupit redukci na aux a ze pri zmene barvy podsviceni se meni jen u displaye ovladani i pohyb po adresarich mp3 je ok prijem radia ok i zvuk cd i vykon se mi libil - pri cene toho radia pokud zkousnes design a nechces moc utracet tak jo.

26.02.2007, 21:38 |
jao01 Takze podsvietenie tlacidiel je akej farby? Tu redukciu na vystup pre zosil som raz kupoval a stala okolo 700 ale to uz bolo davno.
podsviceni tlacitek bylo mam dojem cervene a diplay se menil od cervene do zelene ale delal jsem to nekdy v rijnu, ta redukce stala cca 250kc-je to na aux vstup ne na vystup zesilovace, ale kabel se da nabastlit s vhodnyma dutinkama podle nakresu v manualu.myslim ze vystupy na zesilovac jsou napevno uz si nevzpominam.jelikoz sme davali jen na origo repra v aute.ale zkousel jsem ho na 16ky kompa axton a jak sem psal zvuk ok.
nebo se mrkni na tohle Alpine CDE-9871R cena cca 4200 na netu.

27.02.2007, 10:06 |
jao01 OK. Dik za radu.

06.03.2007, 10:55 |
jao01 Este sa chcem opytat nevie niekto aky je rozdiel medzi Blaupunkt Santa Cruz mp36 a Blaupunkt Valencia MP36 vyzeraju rovnako aj cena je podobna?Dik