Navštíveno 946x

Chci se zeptat jakej woofer by jste doporucili tak do tech 3500?Uvazoval jsem mezi tady tema:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] Chtel bych spis SQ nez neco co jen tlaci.Zatim jen mustek 200W pozdeji chci pripojit bud´nejakej dvoukanal nebo monoblok.Takze aby mel ten basak i nejakou vykonouvou rezervu.A taky me zajima jakej je rozdil v tlaku tech SW pri stejnem dodanem vykonu a jaka je charakteristika basu a jakou bednu pro ne?Pripadne jestli je lepsi jit do 30cm nebo do 25cm?Diky za kazdej nazor.
Nejspíš bych vybral focal,, pak Powerbass, zesik moc vhodný neni, 25 je lepe kontrolovaná zesilovačem obecně
S tim zesem to chapu.Doufam,ze bych to tak mel zapojeny jen chvilku nez bych posetril na druhej zes a na napajeci kabely....Proto jsem taky zahrnul do toho vyberu hertz,kterej ma vetsi udavanej vykon nez ostatni...A prej vetsina woofru od focalu ma spis takovej mekci bass...obcas si pustim taky hipec tak si rikam,ze by to s tim focalem nebylo uplne ono...nemam zadny z tady tech woofru naposlouchany...jsu vdecnej za kazdy postreh
Z uvedených som počul len ten Helix u kamoša v aute (v uzavretej) a môžem povedať, že za tu cenu fajn basak. Pušťal mi všetko od techna, house cez hip-hop a dokonca aj niejaky metal a pophitovky. Všetko to hralo pomerne slušne. Ide najmä o to čo očakavaš, ale podľa toho čo pišeš, tak si myslim, že hociktory z nich daš do dobrej, sprane vypočítanej uzavretej bedni, tak nebudeš sklamany.
Ja osobne bych vybiral mezi Powerbass a Helix.