Navštíveno 1676x

Víte něco o bednách EYEBRID?Něco sem o tom slyšel,ale...
fce: hledat... popripade: stary vyhledavac
bylo to tu nedavno...
Goldies-je to EYEBRID-:)),ale dík
JA mel Y12 novej i starej model a dobry :) Stare sem upek ale novej uz mel docela vychytany chlazeni civky :o) za ty prachy to hraje vyborne
Tedka sem zjistil,že se mi tam nevejde-:(((
A co takhle GZ gzrb 12bt(500 RMS)?
Ten se mi tam možná vejde

to gz mam doma a špatný to nebylo rozhodně ho neprodám
audi ofil-Máš ho doma,tak ho neposloucháš-:))?Otázka je,jestli mi to namasíruje pořádně i záda
ooo, tak to sry, mel sem za to, ze je to EYEbird... Tak to se omlouvam :-)
Počul som hrať GZRB 10BT čiže 25cm a vedel aj masírovať aj presný a kontúrny bass. 30tka da určite ešte lepšiu masáž.

09.03.2007, 19:40 |
audi ofil | Upraveno: 2007-03-09 19:46:47
jeniček007masiruje pěkně to jo tlaky supr jenže TUS je svině a já sem chtěl víc a nešlo jinak a koupil jine GZ:-) mrkni do profilu

13.03.2007, 00:14 |
jenicek007 | Upraveno: 2007-03-13 00:15:42
audiofil-děláš si srandu s tim GZ?S tim reprákem bych snad i spal:-)

13.03.2007, 00:46 |
audi ofil | Upraveno: 2007-03-13 00:49:30
žadna sranda ale milašek přesně jak řikaš :-) spinkal vedle postele ale bohužel mi ten mazel zežral barvy na televizi asi moc silnej magnet jelikož je metr od TV a funguje i nezaplej:-)
jesi nemas moc starou telku, tak ji vypni pres noc ze site a pak zapni, mely by se barvy obnovit
no stará jak se to vezme dva tři roky jenže se podělala uplně začla i vypínat ale to tu neřešme odbihame od tematu :-) agenta jenička zajimala ta bedna od GZrb12 a řikam jako že je fakt cool abyses ale taky nenakazil:-) tus je nemoc
Audi ofil-taky mám zkušenosti s reprákem a monitorem:-))
Já už nakaženej sem,jenom se pomalu propracovávám :-)),ale nic levnýho to není:-((
jj levný to nikdy nebude :-( to pak člověk musí hodně věcí oželet když není žadnej sponzor všechno pak dlouho trvá a taky když mám mín jak co je pruměrnej plat v čr do toho vždy v měsici nasypu celou vejplatu a ono to není vidět ale už se to rysuje a snad někdy taky sestava zahraje