Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > D: Vyběr ze dvou sub

o Navštíveno 1332x o
o 19.03.2007, 17:34 | DEFiK
Mám dotaz ohledně dvou sub... chci kouzpit dva kousky a dát je do 2Ohm popř 1Ohm včetně vytvoření ozvučnice aby něco zatlačila :-D! No ale zrovna jsem v severním irsku a výběr tu není zrovna velkej takže nakonec mám k dispozici dva modely a to od Kenwoodu [ Link ] nebo od Pioneeru [ Link ] ! Víc se mi líbí ten Pioneer ale že by výrobce dodával něják víc paprametru se říct nedá a Kenwood je o polovinu levnější :-D! No zajímal by mně váš názor a jestli jste je někdo slyšeli hrát... díky moc všem... Opravdu jsem na vážkách.... Bye DEFiK

o 19.03.2007, 18:25 | wolf
muj nazor mam sw pioneer ten co mas na vyber a muzu rict ze dela peknej rachot pekne mi rostrepal auti ale nemel jsem ktomu orygos zesik ale uz mam pio prs d 5000spl a tet se teprve uvidi co zvladne. teprve se pracuje na zastavbe.
o 19.03.2007, 23:21 | DEFiK
To: wolf: A máš nějáký detailnější iformace o tom subu když si se vrhl na tu zástavbu neboi to děláš jen tak od oka...? Dík DEFiK
o 20.03.2007, 11:22 | Yawor
Pioneer dodává spoustu parametrů

foto k příspěvku  od Yawor

o 20.03.2007, 15:49 | wolf
ja mam pouze to co bylo k tomu a je tam dostatek parametru abys si udelal bednu presny litraze
o 20.03.2007, 16:42 | rossi.x
sorry za OT, to už se z českého slovníku nadobro vytratilo slovo OBJEM ???
o 20.03.2007, 17:02 | Yawor
jsou tam doporučený objemy jak pro BR, uzavřenku i BP.

Nepletu-li se, uzavřenka je kolem 35, BR kolem 45.
Dneska také půl dne vymýšlím jestli ho zkusim :o)
o 20.03.2007, 18:50 | wolf
ale bez origo zesiku to neni ono me se zesik dost casto prehrival a vipinal a bylo dany virobcem 1200rms.ten subac si zada tu wataz jinak po chvili nebyli ty basi ono.
o 20.03.2007, 18:53 | Yawor
jakym zesikem si to honil ?
o 20.03.2007, 21:25 | wolf
mc hamer typ uz nevim ale to co udaval vyrobce si myslim urcite nebylo taky jsem zacinal s muzikou v aute jako myslim tim zacinal s lepsimi komponenty ale ten zesik jsem fakt vybral spatne byl docela levnej ale nestacil na ten sw pioneer
o 21.03.2007, 05:32 | DEFiK
Dík všem: Tak jsem se rozhodl pro Pioneera :-D! A dík za ty parametry oficiálně to na stránkách nenajdeš s tímhle už se dá něco vytvořit :-D!!! No a s tím zesikem to bude ještě zajímavý jelikož chci Dva kousky Pioneera a hnát to do 1Ohm :-D! No předběžne mám v merku tyhle tři zesiky JBL [ Link ] nebo Hifonics [ Link ] nebo Kenwood [ Link ] ? Co vy na to... DEFiK
o 21.03.2007, 08:47 | Yawor
DEFiK - orientačně - na kolik tam vyjde ? Velmi vážně o něm uvažuju a pokud ho koupíš, budeš si muset udělat výlet do Prahy abys mi ho pustil ;o)

btw. já osobně bych z těchle Hifo Brutus ;o)
o 21.03.2007, 14:34 | DEFiK
Orientačně mně tu i s poštou vyjde na cca 3500,- a ten Hifonics na 7620,- samozřejmě všechno NEW :-D! Ale asi koupím ten Kenwood ten je jen za 5700,- :-D! Asi tak! No a v letě bych chtěl přes Prahu na otočku domů tak možná pustím :-D... BYe DEFiK
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3114 sekund.