Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Divné zvuky z repro

o Navštíveno 1077x o
o 19.03.2007, 21:37 | kasko
Už se to tady řešilo, ale můj problém, toršičku jiný. Při jízdě mi začne lupkat v levém výškáči. Pouze v levém a pouze při jízdě, resp. při šlapání na plyn. POkud jedu z kopce, tak nic. Začalo to po výměně altíku z 70A na 90A, jak se montovala klima. Auto je Fábia, rádio je originál škoda. Nikdy to nedělalo a dělá to i při vypnutém rádiu. Taky jsem montoval kapacitor a nejspíš to začlo dělat po té montáži. Nevíte, čím by to mohlo být?

díky

o 23.03.2007, 13:08 | Lukas.KIKI
Nechci si nic vymýšlet ale třeba prodřený + na výšku který se opírá o kostru??????? :-(((
o 26.03.2007, 13:57 | kasko
hmmm, zajímavý nápad. Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem zkontroloval zapojené za rádiem, vše pořádně zaizoloval a je to lepší. Už to lupne jednom někdy. Ale díky za nápad :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3268 sekund.