Navštíveno 1243x

Chci se hl zeptat ma li to u SW 500RMS GZ cenu a pokud je mozno tak nejake foto te stavby nebo jak se cca dela a z ceho nemam moc predstavu kolik to potrebuje prostoru atd. Proste neco k te montazi nejakej zaklad. Dikec.
já jsem ozvučnici na ovály dělal, ono tim že jim dáš menší uzavřenej prostor, tak maji silnější a přesnější zvuk, sice tak nebasujou, ale to je mi vzhledem k tomu co bude pod nima fuk...Udělal jsem jim normálně pod platem jakoby šuplík hlubokej asi 7 cm, je to po celý dýlce plata - cca 17 litrů, protější stěna je tlumená. Měl jsem to zatim jen na zkouštu zaplý a docela mě tam změna překvapila, foto bych dodal rád, ale mám nemám ho tady... Jinak nějaký malý domečky bych asi nedělal, možná tak na kompa
No to zni dobre jestli by to slo tak to foto pls!
ok, ale až v neděli..... a jenom když budeš hodnej
Dobre dobre budu hodnej tak mi to pak posly.
Ale pokud mate nekdo nejake jine napady fotky nejake postrehy k tomu sem s tim chci k tomu nasbyrat co nejvice indici aby to klaplo co nej
Copak to tu nikdo nikdy nedelal???
To je ale divny forum. porad o tom nekdo nekde mluvi. A nic!
Ja se chystam do plata civica 5g sedanda udelatmaledomecky,a rozhoduji se jak velkou jim udelam ozvucnici..tak radte lidicky..kompa Powerbass es6.Na basy mam sw.